BLOGGARIN ESITTELY

Morjesta. Eli Minä olen Hanna vuonna 85 syntynyt neitokainen joka on kamppaillut ylipainon kanssa lähes koko aikuisikänsä. Kärsin noin kolmisen vuotta sitten myös ahmimisoireilusta joka nyt on kyllä jo pari vuotta ollut hyvällä mallilla kurissa.

Vuonna 2014 palkkasin Sampo Kirjovaaran pt:kseni ja liityin pt teamfittiin. Pudotin n27kg Sampon kanssa ja tähtäsin bodyfitness lavoille. Kirjoitin tuolloin myös laihdutusmatka / bodyprojekti blogia.

Vuonna 2015 lopetin kirjoittelun koska minulla ei ollut omasta mielestäni enää blogille oikein mitään annettavaa ja poistin blogin. Lähes heti tämän jälkeen tulin myös raskaaksi.

Raskausaikana aloin kirjoittaa fitfät-äitiysblogia jonka tekstit ovat myös tämän blogin arkistoissa ☺. Lihoin uudelleen älyttömiin mittoihin ja niitä kiloja tässä nyt iloisesti pudotellaan pois. Hyvin fiiliksin. En kuitenkaan halua enää kirjoittaa niinkään muista jutuista kuin laihdutuksesta joten otin vanhan bodyprojekti nimen käyttöön. Suljen näin myös perheeni pois blogista koska haluan myös tietyllä tavalla poikaani suojella somesta vaikka joskus instassani hän seikkaileekin ❤.

Kilpalavat ei enää kiinnosta vaan halu laihtua normaalipainoon liittyy ihan omaan hyvinvointiin. Liikuntamuodoksi pääasiassa on nyt myös jäänyt crossfit koska rakastuin lajiin täysin on ramp kurssin aikana. Liikunta on minulle ilo ja palkinto. Ei pakkopulla. Tällä hetkellä terveempään tulevaisuuteen minua valmentaa Laura Hämäläinen.

Toivottavasti viihdyt seurassani. Minua voi seurata myös instassa nimellä hannamv85.

2 kommenttia:

Kiitos kommentista.