sunnuntai 8. heinäkuuta 2018

Kuinka paljon voi fixailla kroppaa?

Mä oon miettinyt ihan hirveesti nyt noita plastiikkakirurgi-juttuja. Varmaankin koska oon menossa perjantaina siihen mun konsultaatioon. Rinnat on se alkuperäinen syy miksi olen edes menossa. Ne pitää pienentää, kohottaa ja varmaan muotoilla uudelleen. Päätin jo kauan sitten etten julkiselle puolelle mene vaikka pääsisin heittämällä kriteereistä läpi sillä haluan itse vaikuttaa jonkun verran lopputulokseen ja haluun vihdoin semmoset rinnat et kehtaa olla. Sen vuoksi oon säästänyt ja maksan mielelläni vähän extraa.

Päätin myös että teen kaiken fixailun avoimesti. En aio edes esittää että en oo leikkauksessa tai muokkailussa käynyt. Oon rintojen lisäksi miettiny vatsan rasvaimua ja alavatsan nahan poistoa. Meille ei tule enempää lapsia ja oon tehny kovan määrän töitä joten haluun kysyä miten tommonen vaikuttais kroppaan. Onko mitään järkeä vai ei. Mun päässä on semmonen jännä tappelu ton vatsan muotoilun suhteen että tarviinko, mut tota ylimäärästä nahkaa on aika paljon ja mä en koskaan tuu sen kanssa tiivistä masua saamaan joten, oon tän takia pähkäillyt mitä se mulle merkitsee.

Kosmeettisen haitan lisäksi on olemassa hiertymishaitta. Se nahka vähän kääntyy päällekkäin ja tossa helteillä huomasin et se snadisti hiertää. Ei nyt mitenkää ihan kauheasti mutta entä tulevaisuudessa. On vaan vaikea päästä semmosesta ennakkoluulosta tai pelosta et mut tuomitaan jotenkin tän myötä pois. Ens viikolla vähän näkee mihin tätä isoo proggista lähtee viemään.


En kyllä malta oottaa miltä kroppa tuntuu kun tuo rintamus vähän tuosta pienenee 😊

7 kommenttia:

 1. Isoimman duuninhan sä itse teet/olet tehnyt! Löysää nahkaa ei vaan muulla keinolla pois saa kuin leikkaamalla. Rasvaimuun en ota kantaa, kun omaan silmään et sellaista tarvitse, mutta mikäli se esim. nahan poiston kannalta on järkevää niin ilman muuta. Älä missään nimessä ajattele mitä muut ajattelevat. Sinä elät omaa elämääsi omassa kropassasi ja jos omilla rahoillasi sitä muokkaat on se todellakin ok 😊 Ja luulisin että lääkäristä saat sen puolueettoman kannan siitä mikä kannattaa ja mikä ei, tsemppiä leikkaukseen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No tää on kyllä se syy miks meen avoimin mielin tonne konsultaatioon :). saa vähän vastauksia :).

   Poista
 2. Isot leikkaukset on aina iso riski ja aina ei asiat mene parempaan. Tulos ei välttämättä ole odotettu tai voi jäädä hankalia arpia tai särkyjä. Toisaalta isojen rintojen ja löysän nahkan haitatkin voi olla merkittävät ja niiden hoidattaminen parantaa elämänlaatua. Asioilla on monta puolta ja lääkärit onneks kertoo mihin kannattaa ryhtyä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rinnat käyn leikauttamassa pienemmiksi koska en jaksa elää särkyjen kanssa. Arvet on tässä asiassa se ja sama mutta joo oot oikeessa, siks mä pohdinkin kaiken muun kanssa tosi tarkasti mitä tehdä 😊

   Poista
 3. Miksi ette halua lisää lapsia?

  VastaaPoista
 4. Minya kiinnostaisi lukea pohdintaasi lapsiluvun täyttymisestä ja siihen johtaneista ajatuksista. Tämä on herkkä ja hyvin yksityinen aihe, joten ymmärrän hyvin, jos et halua avata sitä enempää. Kaikkea hyvää loppukesääsi! 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo siis voin kirjoittaakin, meillä tähän ei vaan liity sen kummempaa draamaa niin en oo koskaan ajatellu edes että kiinnostaisi 😊

   Poista

Kiitos kommentista.