maanantai 23. huhtikuuta 2018

Vaaka-addikti

Ai että mikä viharakkaus-suhde mulla on tuohon kapistukseen. Sillon kun menee hyvin, voisin ihastella viikon lukuja vaikka joka tunti ja ihmetellä kun luku muuttuu. Sitten taas kun jumittaa niin jumantsuikka voisin heitellä seinään koko kapistuksen. Onneksi nykyään omaan edes hippusen enemmän järkeä kuin aiemmin enkä stressaa ihan niin paljon tuosta elopainosta. Oli se mikä hyvänsä. Tänään aamulla se oli: 90.6kg eli hieman enemmän kuin viime kerralla.

Nyt vaan tarvitaan sitä kovaa päänuppia odottelemaan kropan reagointia tiukkaan linjaan sillä lipsunut en ole. Yhtäkään herkkua (lohilot mahdutin makroihin)  en ole ylimääräisenä syönyt joten nyt ei auta kuin odotella. Kyllä se vielä tippuu. Mulla on ollut selkeitä tällasia 'juntturavaiheita' aina muutaman kilon välein ja paino itsepäisesti on noussut helposti pari kiloa joka cheataterian jälkeen. Sitten tapahtuu jotain, ja paino humpsahtaa muutaman kilon ja taas ootellaan. Onhan tää välillä ihan hullujen hommaa 😂.

Mä kuitenkin odotan että ens viikolla tosiaan olen 8 luvun puolella JA pysyn siellä! Nyt on juntturoitu ihan tarpeeksi kauan 🤗😉

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista.