perjantai 6. huhtikuuta 2018

Uuteen laskuun

Uusi nousu, tai oikeemmin lasku, on alkanut ja painohan oli ton repsahduksen jälkeen huikeet 93,2kg. Kolme kiloa saa siis kerättyä tosi nopeasti mässyttelemällä kaikkee roskaa. Tää on nyt semmonen paino mistä lähden huhtikuussa tavoittelemaan uutta alinta painoa ja koska tiedän että nestettä tosta on suurin osa niin otan ihan suvereeniksi tavoitteeksi 88kg. Eli semmonen -5kg pitäis nyt tässä kuussa saada pois. Se vaatii vähän kuria, mutta juurikin koska kaikki ei ole läskiä vaan nesteitä niin ei ton nyt ihan mahdoton yhdistelmä pitäisi olla.


Mulla alkoi treeneissä peruskuntokausi. Se siis tarkoittaa että ne kaikista kovimmat treenit on vähän niinkun tauolla ja nyt rakennetaan kunnolla pohjaa palautumiselle sekä tietenkin sitä kovaa tulevaisuuden kuntoa. Poljen siis kuntopyörää 3-4kertaa viikossa tunnin ajan tiettyjen sykealueitten rajoissa. Toki tähän kaupanpäälle treenaan kyykkyä sekä yläkroppaa että sit voimistelua ja olympianostoja Lauran kanssa, mutta semmosia intensiivisiä tosi kovia treenejä teen ainoastaan kerran kahessa viikossa. Tätä nyt hetken kestää ja se ehkä on mulle kaikkein vaikeinta. On helppo paahtaa reikä päässä mutta tämmönen ns himmailu on paaaaaljon vaikeempaa.. Haluun kuitenkin kehittyä ja tää pk kausi on nyt se mitä mun kehittyminen juurikin tällä hetkellä vaatii. Kaikkee ei voi saada kerralla, vaikka kuinka haluis. Vähän sama kun laihdutuksessa ei kannata skipata perusasioota ennen kun lähtee hifistelee 😊. Perusruualla minäkin tän oon tehnyt. Nii ja niitä pahishiilareita syömällä.

Tänään tein kyykkyjä ja oon kyllä iloinen miten hyvältä tuntuu. Oon joutunut opettelee kyykyn ihan alusta sillä se mulle on opastettu aikoinaan päin persettä. Nyt se alkaa jo sujumaan. Jäin myös hikoiluwodille ja vedin kovaa 😂.

Tällasta tähän elämään. Ihana kun taas tuntuu hyvälle 💕

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista.