maanantai 12. helmikuuta 2018

Hannu hanhi

Nyt täytyy sanoa että olo on ku hannu hanhella. Mähän otin kiloja viimeviikon viikonlopun mässyttelyistä kuitenkin aika paljon itseeni nesteitä yms ja tulos oli tosiaan plussan puolella reippaasti. Olin ihan varma että mun paino nyt ei ainakaan ihan kauheasti putoamaan pääse koska myös nyt edellisenä lauantaina meillä oli boxibileet jossa olin jo päättänyt vetästä sit ihan kunnon juhlatumun päälle.. Onnistuin. Alkoholi ei ihan kauhean hyvää tee noin niinkun missään mielessä, mutta itse juon niin harvoin etten aio ottaa kyllä mitään stressejä asian suhteen. Kuitenkin tänä aamuna vaaka näytti 93,2kg. Siis MITÄÄÄÄ.. viime viikosta -1,6kg mutta dieetin alimmastakin painosta eli 93,8kilosta -600g. Siis ihan huikeeta. Todella onnekas olo.


Ehkä mun tavoite kahden kilon miinuksesta helmikuulle ei ookkaan ihan niin älytön mitä pelkäsin, sillä tässä näitä hajanaisia viikonloppuja kyllä on. 24.pv on vielä poitsun synttärijuhlat ja kakkua meinaan nauttia. Toisaalta tää on vieläkin helppoa ollut eikä ole kaloreita tarvinnu pudottaa eikä kyllä millään tavalla 'kärsiä', se onkin ehkä se pointti että niinkun aika rennosti teen tätä. Puhuttiinkin lauantaina monen kanssa että jos meinaa treenaa ja pitää elämäntapoja hyvinä ja vielä ehkä kehittyäkin muutenkin kuin bikineitä varten niin toi rento ote, rakkaus lajiin ja hyvä olo on aika must juttuja. Löydä se juttu mitä rakastat ja sulla on niin saatanan hauskaa sitä tehdessä JOKA kerta että eipä se kauheelta sitte enää tunnu. Mulla on joka kerta kun meen boxille aivan älyttömän kivaa. Ei missään nimessä joka hetki, mutta AINA löydän niin paljon hyviä asioita, että pikku kärsimys sivussa ei oo mitään siihen verrattuna.

Tänään kävin heti aamuwodilla sillä halusin päästä samantien rytmeihin takasin ja tein myöskin taas foodprepit muutamaksi päiväksi, eli paistoin kanaa pusseihin. En noita hiilareita etukäteen tee sillä ne vaihtelee päivittäin ja en jaksa samaa safkaa puputtaa päivästä toiseen vaikka paljon samoja ruokia mun lautasella pyöriikin.Wodi oli aika murhaa mut sainpahan max effortin vedettyä ja tiimissä tehtiin niin sai hyvää virtaa muista läsnäolijoista. Mä taisin olla ainoo kellä oli vieläkin krapula :D. Noh vedin silti kalorit assault bikellä ja vieläpä ihan suht kovat kalorit.

uus viikko, uudet kujeet.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista.