tiistai 16. tammikuuta 2018

Viikko 3. Alkaa

Nyt oltais jo tammikuun puolessa välissä. Hui kun se aika menee ihan oikeasti tosi nopeeta eteenpäin. Mulla alkoi kevennetty viikko treenissä ja tarkoitus olisi antaa kehon levätä. Paljon. Tosin työt haittaa tätä huvia sillä mulla on ainoastaan vkl vapaa joten täydet työtunnit tiedossa. Tähän yhdistettynä pieni lapsi ja muutamat treenit niin saa jo aidosti organisoida missä välissä mitäkin. Kuitenkin oon onnistunut joten jei for me. Ainoo kovempi treeni viikolle tulee olemaan tänään ja se onkin sitten ihan tarpeeksi.

Paino putosi tälle viikolle -800grammaa eli oikein mukiinmenevä tulos. Se on oikeastaan juuri sitä mitä mä odotinkin. Vielä nestepöhöä vähän jäljellä ja sitten vähän varmaan sitä itsetavaraakin mukana.


Mitenhän muiden herkuttomat sujuu? Itsellä alkoi helpottaa, enää ihan koko aikaa ei mieti vaikka toki välillä. Huomaan jälleen kuinka huonoa sokerin ja rasvan yhdistelmä tekee mun vatsalle ja yöunille sillä meikä on nukkunut tosi hyvin nyt pari viikkoa ja vatsa ei tunnu oudolle. Mättämiseenkin kyllä tottuu, tietyn ajan jälkeen noita oireita ei tule jos tasasesti joka päivä herkuttelee mutta heti kun pitää vähän taukoa ja syö uudelleen niin voi pojat kun kipristää.

Pari viikkoa vielä. Jaksaa jaksaa 😍

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista.