sunnuntai 21. tammikuuta 2018

Tuloksia tuloksia

Huh viikko kolme ohi, viikko neljä edessä ja nyt alkaa itsekin jo huomata että mitä tähän asti on tullut tehtyä. En voi uskoa että oon ollu oikeesti kolme viikkoa herkuttomalla. Ihan älytöntä. Nyt vaan pitää pitää huoli että jatkossa vaikka tammikuu on ohi niin homma ei lähde näpistä. Mulle on aina välillä ollut vaikeeta rypistyksen jälkeen se jatko. Kun tuloksia tulee niin on helppo pysyä ruodussa, mutta kuten yhdessä kommentissakin just jutskailtiin niin se kun jumittaa on se pahin hetki dieetillä. Silloin vaan pitää luottaa prosessiin ja jatkaa samalla radalla. En voi uskoo että siteerasin just Lauraa, sen mantra mulle on trust the process 💙😁.

No mutta kaikkia varmasti kiinnostaa ne tulokset. Elikkäs paino putosi -1,1kg viime viikolla elikkäs aika kivasti kyllä nyt tippuu. Kolmessa viikossa lähtenyt tasaseen tahtiin ja kuukausitulos tulee olemaan erittäinkin omaa makua miellyttävä 😉.


Otin tuloksen jo tänään ylös sillä huominen aamu tulee olemaan kaaos enkä usko että ehdin sitä painoa ottamaan joten nyt kuuden päivän tulos ja sillä hyvä. Kohta lähden boxille tekemään molemmat ylä, sekä alakropan treenit sillä kevyt viikko aiheutti pienimuotoisen kaaoksen myös treenisuunnittelussa ja nyt sitten jäi tälle päivälle :D. Noh onneks ei oo kun parit kyykyt kyykättävä ja muutama pikku apuliike.

Hei hyvää alkavaa viikkoa huomiseen, trust the process!

2 kommenttia:

  1. Wau, mahtavaa!! Ite koitan kans tiputtaa painoa mutta oon just siinä jumitus vaiheessa... koitan muistaa ton sun mantran ja jatkaa duunin tekoa siitä huolimatta, vaikka tosi epämotivoitunut fiilis tällä hetkellä onkin💪🏽

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä. Motivaatio tulee ja menee mutta kun vaan jaksaa puurtaa niin tuloksia varmasti tulee 💪🤙💖

      Poista

Kiitos kommentista.