tiistai 30. tammikuuta 2018

Tammikuun wrap up

No nyt se sitten on ohi. (Oikeesti huomenna mutten ehdi päivittää🙈). Sokeriton tammikuu. Tää oli ehkä vaikein sokeriton minkä oon koskaan pitänyt ja oon kyllä aika ylpeä että onnistuin. Paino tippui oikeasti paljon paremmin mitä itse kuvittelin. Yhteensä -4,4kg eli kaikki jouluna takaspäin tulleet kilot plus vähän päälle lähti yhden kuukauden aikana myös pois. Aikas hyvin. Paino päätyi 93kgn puolelle mitä toivoinkin.


Tammikuun painonpudotus oli melkein tuplasti sen mihin oikeasti kuukaudessa normisti pyrin ja kilo viikossa ei ole edes kauhean optimaalista jos haluan säilyttää sen vähän kunnon ja pohjan mitä mulla on. Huomaan että semisti liian kova tahti, sillä treeneissä väsyn. Siihen voi toki vaikuttaa moni asia mutta ekana tulee mieleen liian vähäinen ruoka. Joten ihan hienoinen kalori nosto cheat aterian muodossa voi tähän jo kyllä auttaa. Muutama 100kcal per viikko on ihan tervetullutta vaihtelua.

Nyt alkaa sitten helmikuun vaihde päälle, ja Ainahan sitä joku sivuprojekti pitää olla 🤔🆘😂. Eli helmikuusta eteenpäin aloitan yhden vegepäivän viikossa jolloin en käytä eläinperäisiä tuotteita. Tää on muhinut mun mielessä jo pitempään ja kirjoitan tästä ihan oman postauksen sillä venyis muuten aivan liian pitkäksi.. Helmikuu tulee olemaan oikeastaan vähän hankalampi myös siinä mielessä että kun nyt cheat ateriat tulevat kuvioihin niin niihin totuttelu on jopa vaikeampaa kuin totaalikieltäytyminen.Helposti ajautuu cheatpäivään... joten yksi palanen opittavaa jotta elämäntapa pysyy mukana. Edelleen en halua vain laihduttaa vaan muuttua lopullisesti jotta enää ei tarvitse sitten laihduttaa. Monet suosii pikaisia ratkaisuja eikä siinä jos ne toimii. Mulla ne ei tosiaankaan toimi.

Nyt mä lompsin lääkäriin sillä jätin sormen kahden rautaputken väliin ja se on nyt kipeytynyt aika särkeväksi niin ehkä parempi tsekata.


Miten muilla sujui tammikuu? 

2 kommenttia:

  1. Minä pidin punalihattoman tammikuun (lisää voi lukea blogista maikkimatkalla.blogspot.fi) ja se sujui yllättävän kivuttomasti! Nyt olen myös alkanut hautomaan jonkinlaista vegepäivä-viikossa juttua, mutta tällä hetkellä on menossa herkuton helmikuu joten yksi projekti kerrallaan :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo mulla myös yksi kerrallaan periaate 😂👍. Koitan tällä viikolla saada ite ekan kokemuskirjoituksen vegepäivästä ulos. Yllättävän helppo oli 😊

      Poista

Kiitos kommentista.