perjantai 12. tammikuuta 2018

Pinnan alla tapahtuu

Sain tänään melkein semmosen ihan snadin ahdistuskohtauksen kun tajusin etten oo muka edistynyt vuodessa ollenkaan. Painollisesti siis. Tai oikeastaan mitenkään muutenkaan. Mun oli oikeasti pakko alkaa miettiä että alanko kiristämään ruuista jo nyt, vaikka oon suunnitellut käyttäväni ton kortin vasta pahimman jumin kohdalla vai mitä ihmettä mä keksin. Kunnes aloin selailemaan vuoden takasia kuvia. Siis oikeesti, sokeutuuko ne omat silmät niiin pahasti muutokselle ettei sitä tajua miten paljon voi keho muokkautua jo kymmenenkin kilon pudotessa. Se mitä pinnan alla tapahtuu on aika iso juttu jos asioita tekee maltilla ja muistaa sen että pitää syödä niitä oikeita juttuja. Ja nukkua, ja myöskin liikkua.


Emmä tiedä näättekö te saman kuin minä mutta onhan tossa nyt valtaisa ero. Vuosi. Sairaan lyhyt aika oikeasti mutta jööses mä muistan kuinka vaikee se alku oli. Muistan miettineeni miltä näytän sitten kun oon 'valmis'. No nyt en oo valmis mutta jo pirun ylpee. Ei toi ekan kuvan ilmekkään kauheen onnellinen ole. Nyt mä olen. Aidosti onnellinen. Musta tuntuu et oon niin oikeessa kohdassa elämääni ja oikeiden ihmisten ympäröimä. Haluankin jokaista joka on mua tsempannut niin kiittä. Aidosti KIITOS.


Tänä vuonna tuun rokkaa vieläkin kovempaa. Pysy kuulolla!

4 kommenttia:

 1. Vau!! Todellakin muutoksen huomaa! Kovan työn olet tehnyt ja se kyllä näkyy, onneksi olkoon! :) Ja tosiaan, tärkeintähän se on se ajatusten muuttuminen, koska se on sitten pohja sille fyysiselle muutokselle. Ihana oli lukea tuo lause, jossa kerrot olevasi aidosti onnellinen! Se kai on se kaikista tärkein tavoite.
  Onnea siis hienosta edistymisestä ja tsemppiä myös jatkoon! :)

  - Vanessa
  uusialkuni.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Vanessa ☺. Kyllä se niin menee että jos oikean elämäntapamuutoksen meinaa tehdä eikä vain dieetata niin ajatustyö on se tärkein harjoite 👌. Tsemppiä myös sinulle 💕

   Poista
 2. Hienoa! Olisiko sulla jotain vaatetta mistä eron voisit selkeämmin huomata,vaikka paino ei niin rytinällä putoamaan. Minä en jaksa mittailla mittanauhalla vaikka moni kehottaa. Ja jotenkin en arkivaatteissa eroa huomaa ( ihme juttu) mutta esim syksyllä muistan että kaapissa ollut talvitakki kinnasi ja yksi kotelomekko ei loppukesästä päälle mennyt ja nyt ne ovat löysiä,vaikka paino ei juuri ole pudonnut mutta salilla käyty ahkerasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mä käytin samoja venyviä housuja jo tuolloin 🤔😂😂. Et mullakaan ei arkivaatteita oo mut itseasiassa joudun ehkä yhtä takkia alkaa testailee kun se ei menny kiinni jossain vaiheessa et meniskö nyt ☺. Mäkään en mittaile kauheesti 🙊 ku en jaksa, mutta nää kuvatkin kertoo aika paljon 😉

   Poista

Kiitos kommentista.