Sivut

lauantai 6. tammikuuta 2018

Inbody juttuja ja uuden vuoden kujeet

No olisko nyt aika päivittää mitä kuuluu ja mihin ollaan taas tähtäämässä. Viimeinen rutistus on alkanut ja tavoite on -17kg. Aikaa kesäkuuhun. Okei tavoite on vaan luku. Mun oikea tavoite on tällä kertaa rutistaa tää dieetti loppuun. Viime keväänä päästiin ihan hyviin tuloksiin mutta syysdieetti oli kyllä yks farssi. Siinä ei tapahtunut muuta kuin turhautumista ja päätinkin töihin menon jälkeen että nyt ei ole aikaa eikä jaksamusta muuhun kuin yrittää pitää paino siinä missä se oli, 94,7kilossa ja jouluna feilasin tässä ihan totally. Joulukuun lopussa sitten hölläilin. Meillä oli poika kipeänä ja unet jäi vähiin mutta nää on kaikki selityksiä ja nyt niiden aika on ohi.

Kroppa tuntuu siltä että kunhan rutiineihin taas päästään ja organisointi toimii niin hyvä tästä tulee. Mutta tää on edelleen se viimeinen rutistus. Väkipakolla en tuu vääntää mutta kuitenkin tosissani. Aamupainon katsoin teille tänään, se oli 97,3kg eli pari kiloa damagea joulusta. Inbody otettiin eilen illalla joten paino on siinä vähän korkeemmaalla. Nyt vähän niistä tuloksista.


Laitan tähän nyt tulokset niin että näätte oikeastaan puolentoistavuoden kehityskaaren. Kesäkuussa käyn ottamassa uudet niin tulee sitten kahden vuoden kokonaispotti nähtyä. Hidastahan tämä on ollut mutta, onpahan mulla paino nyt pysynytkin aika hyvin aina rutistusten jälkeen parin kilon sisällä, eli jotain on selkeästi myös opittu.

            7.5.2016 / 3.9.2016 / 6.8.2017 / 5.1.2018
Paino  113,6kg / 107,0kg/ 99,0kg  / 98,7kg
Lihasm. 31,7kg/ 30,6kg / 31,3kg  / 32,9kg
Rasvam. 56,3kg/51,9kg/ 42,7kg  / 39,8kg
Rasva%  49,6%/ 48,5%/ 43,1% / 40,3 %
Visker rasva 204,3 / 193,2 /165,1 /157,9Nyt kun tuota rivistöä kattoo niin oonhan mä kyllä hidas ollut, mutta ihan pirun tyytyväinen suuntakehityksestä. Ja kattokaa tota LIHASMASSAA sekä rasvamassan pienenemistä. WUHUUU!!! Haluaisin myös kiinnittää huomionne faktaan että kun aloitin crossfitin lihasmassa lähti kasvuun rasvamassan tippuessa... Eli se sali ei todellakaan ole se ainoa vaihtoehto 'muokata' kehoa. Tossa välissä missä lihasmassa tippui, harrastin oikeastaan vain salia, että näin. Syöminen näyttäsi toimivan aika kivasti myös. Viimeisimpien välissä oon ollut tällä omalla dietilläni ja lihasta olis tullut +1,7kg lisää ja rasvaa palanut -2,9kg eli vaikka painossa ei olis tapahtunut kuin -300g niin kropan sisällä on kyllä paljonkin muuttunut.

Ei vitsi kuin hyvä mieli kun näin laitoin ne tuohon palkkeihin. Näitä fiilareita lisää ;). Hieman vielä duunia ja mä voin sanoa elämäntapasairauksien riskeille bye bye. Aaah just näin sen pitääkin mennä. Koitan päivitellä nyt tunteita enemmänkin, mutta aika on mulla kortilla just töihin menon takia. Kuitenkin nytkin tuli niin hyvä fiilis kun purki nää jutut kirjoittamalla auki niin joku taikahan tässä on.

Oikein upeaa ja ihanaa 2018 vuoden alkua kaikille. Tehdään tästä vuodesta vähintään yhtä upea kuin viime vuodesta. Pistähän minut myös instaan seurantaan hannamv85 :)

4 kommenttia:

 1. No on kyllä huimia muutoksia ja niin uskomattoman "pieneltä" kuin se -300g tuntuukin niin silti se voi kätkeä sisäänsä paljon suurempaa ja jopa tärkeämpää muutosta. :) Jatka samaan malliin ja valtavasti tsemppiä vuoteen 2018! <3

  Terv. Kristiina Hetkiä kehräävän kodin keskeltä -blogista

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olin kyllä yllättynyt ja hos en ennen ollut tajunnut niin nyt vihdoin ainakin ettei se vaaka tosiaan ihan kaikkea kerro vaikka toki suuntaa antaakin 😊. Kiitos sinulle tsempistä 👊

   Poista
 2. Onko sulla kokemuksia muista kun inbody mittauksista?
  Itse on käynyt Tanita mittauksessa ja ns normivaakalla joka näyttää viskeraalisen. Niissä se on ollut aina ihan hyvä (8). Tuossa välissä kävin inbody mittauksessa ja siinä näytti 156,eli aika korkeaa. Tiedä sitten mihin luottaa. Mun rasvaprosentti on 38 mutta kolestrooli ei myöskään ole korkea.
  Tanitalla meinaan jatkossa käydä kun sillä mitattu enemmän niin voin paremmin vertailla.
  Minulla kesästä vaatekoko pienentynyt kolmella numerolla vaikka painoa lähtenyt vain 4 kg. Salilla käyn neljästi viikoissa ja painoa on runsaasti yli. Mutta tästä huolimatta lihas massa ei ollut kasvanut 4 kk aikana vaikka vaatteissa näkyi ja painossa ei. Se vähän ihmetytti. Hienot on sinun tulokset. Tsemppiä jatkoon :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei oikeestaan oo muista.. oon tolla tehnyt lähinnä vertauksia koska en usko noihin tuloksiin ihan 100% tai siis meinaan että verenkuva ja esim pihtimittaus kertoo oikeasti enemmän. Mutta kiva vertailukohdehan noi on ☺. No hei hullun hienoa että kolme kokoa on pois 💖👊. Ja mikäli oot saanut kuitenkin painoa pois ja lihasmassa ei sen kummemmin muuttunut niin se on plussaa. Rasva ainakin palanut. Mulla itseasiassa kolesteroli on hyvä. Viimeks kun otettiin niin viitearvoissa. Eli en sit tiiä tosta viskeraalisesta, kuhan tulee alaspäin niin oon tyytyväinen.. ei se nyt huono ainakaan voi olla 😁

   Poista

Kiitos kommentista.