maanantai 4. joulukuuta 2017

Päivitys tauon jälkeen

Oisko aika päivitellä mitä kuuluu kun viimeisestä tekstistä on vierähtänyt hurrrrrrjasti aikaa. Lopetin dieetin tohon lokakuun loppuun ja sille on ihan syynsä miksi jäi lyhyeen. Sain hyvää tulosta eli paino on suunnilleen nyt siellä 94kilon tuntumassa ja näin on hyvä hetken. Isoin syy on kuitenkin se että Meikä lähti takaisin työelämään ja se onkin nyt tuonut tässä ihan uudenlaista totuttautumista mukanaan. En pysty antaa 'kaikkeani' dieetille joten tauko tekee jälleen terää ja tammikuussa kun rutiinit on taas vähän enemmän tuttuja on hyvä aloitella toivottavasti se viimeinen rutistus 👍. Jälleenkään tämä ei tarkoita minkään muun kuin siitä tiukimmasta asenteesta luopumista. Muuten paino saa nyt tasaantua taas tähän kohtaan. Muutenkin oon miettinyt samalla vaa' atonta joululuuta ja vaan keskittyä treeniin ja tietty töihin ja perheeseen 😉.

Kuitenkin viiminen rutistus on edessä ja se viiminen kuuluisa kymppi pitäs nyt ainakin saada pois keväällä ja sitten kuulostella miltä kropassa tuntuu. Oon kuitenkin mielestäni hoitanut tän koko homman nyt himaan ihan toisella tavalla kuin aiemmin ja pääkoppa on tullu aikasta hyvin mukana. Töihin meno meinas vähän pelottaa, mutta kun organisoi oikein niin hyvin on löytynyt sekä treenille että perheelle aikaa mutta vähän sitä vaivaa kyllä joutuu näkemään. Niin se kuitenkin menee että niille itselle tärkeille asioille se aika tuppaa löytymään mutta se vaatii sen että osaa sanoa joillekin jutuille ei, eikä potea siitä huonoa omaatuntoa, mikä on tällaselle people pleaser ihmiselle ollut joskus vaikeaa.

Mites. Haluisitteko tammikuussa jälleen tommosen maanantaisin päivittyvän painosivupalkin? Vai onko turha. Mä oon miettinyt pelkkään instaan (hannamv85) siirtymistä, mutta toistaiseksi vielä päivitän kyllä tännekin. Ens vuosi tuo kuitenkin noita kisavalmisteluita mukanaan ja sinne treenailua joten kirjoitettavaa varmasti löytyy. Kisoihin mennään jos se tuntuu hyvälle. Se ei ole kiveen kirjoitettu sillä haluun pystyä kilpailee itselle soveliaalla tasolla ja siihen vaaditaan vielä paaaaaaaljon oppimista 😁.

Nyt aamupalalle ja kohta ekoihin treeneihin viikkoon kun flunssa vähän hellittänyt otetta 😍

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista.