maanantai 11. joulukuuta 2017

Iloa onnistumisista

Hei vaan ja hauskaa uutta viikonalkua. Nyt mulla ei ole vaakalukemia teille maanantaihin kertoa sillä päätin hyllyttää vaa'an joulukuun loppuun. 1.1 kaivan sen esiin ja aloitan viimeisen kilojen pudottamisrutistuksen KOSKAAN ja se on lupaus  👌👼. En aio enää laihduttaa. Enkä kyllä aio enää lihoa. Ei tää oikeasti niin kivaa ole.


Sori sotku 🙈
Eilen saavutin taas yhden tavoitteen kun kävin tekemässä semmosen treenin kuin filthy fifty boxilla. Siihen kuuluu nämä liikkeet.
50 x boxihyppy (50cm puuboxi). Jalat tasajalkaa boxille ja lantion suoristus boxin päällä ollessa.
50 x hyppyleukaa (painolevyn päältä hyppy. Leuka yli tangon)
50 x kahvakuulaheilautusta 12kgn kuula
50 x askelkyykky
50 x knees to elbows
50 x push press 15kgn tanko
50 x selän suoristus ghdlla
50 x wall ball heittoa (kyykyn standardit, polvikulman alapuolella käynti eli ass to grass.)
50 x burpee
50 x tuplahyppy narulla .Nut mulla ois vielä pari viikkoa aikaa toteuttaa pari näistä :


Sitte ois tavotteet tän vuoden osalta täynnä ja aika suunnata katse vuoteen 2018 😊. Upee vuosi upeiden juttujen äärellä kyllä tulossa 👌

2 kommenttia:

 1. Hienon työn olet tehnyt!
  Saisipa itsekin niskasta taas kiinni. Tai no - jostakin - niska on tällä hetkellä arka paikka, kun pullahti kaularankaan välilevynpullistuma tapaturman myötä. Motivaatio hävisi siinä kivussa sensiliäntien.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Voi mä niin tiiän ton kun ei pääse liikkumaan ainakaan haluamallaan tavalla. Siinä se motivaatio todellakin on koetuksella. Meillä pikkumies kipeänä ollut joten mäkään en ole päässyt nyt mihinkään ja on tullut sit syötyä miten sattuu. Joten ei tää mullakaan aina ihan helppoa ole 😔. Tsemppiä sulle. Oikeasti tosi paljon. Koitetaan löytää tie taas motivaation pariin ❤

   Poista

Kiitos kommentista.