tiistai 3. lokakuuta 2017

takana kisaviikonloppu

Hopshoijakkaa, takana eka parikilpailu johon oon osallistunut crossfitin parissa. Kyseessä oli siis meijän boxin omat kisat ja minä ja mun pari oltiin kevyessä sarjassa. Niina on aloittanut lajin vasta kuukausi sitten ja oma kunto ei oo mitenkää päätä huimaava vieläkään joten me lähettiin vaan pitää hauskaa. Ja hauskaa oli.

Ekana lajina oli lauantai aamusta heti Hennalan entisen armeija-alueen apinarata. Itsellänihän on jäätävä korkeenpaikan kammo joten tää tuotti etukäteen pikku paniikin. Paniikki iski myös korkeimman esteen ylhäällä josta mun pari kirjaimellisesti joutu tyyliin ottaa kopin et uskalsin sieltä tulla alas.


Oltiin ekan lajin tokahitaimpia ja syy oli kyllä mun kun tosiaan riehuin noissa yläilmoissa ollessa että en tuu :D.

Toka laji oli semmonen thruster-ladder 40kiloon saakka ja se mentiin vauhdilla läpi. Helpoin laji koko päivänä ja oltais voitettu mikäli jälleen allekirjoittanut ois vaan pitäny lenkkarit jalassa enkä alkanut painonnostokenkien kanssa sekoilee. Sijoitus 2.

Kolmas laji kuulosti aika jäätävälle heti kun sen kuuli ja sitä se oliki. Tuomarit kutsu tätä lajin jälkeen desperate row kun kilpailijat alko näyttää enemmän ja enemmän meritähdiltä :D. Laji meni siis näin:
ykköshenkilö soutaa ensin parin odotellessa 1km
tämän jälkeen 3 kierrosta
10 x parimaastaveto 70kg
10x bar over burpee syncrossa... (rinta samaan aikaan lattiaan)
Kolmen kierroksen jälkeen 2. hlö soutaa vielä 1km.


tuska on todellinen.
Tää oli todella desperate row. Niinalla alko olee vikalla soutuosuudella jo aika kuoleman naamio kasvoilla ja mulla sitä ennen noissa burpeissa. Mä siis soudin ensin ja sain kilsan suht hyvää tahtia alta pois. Tää oli meijän sen päivän ehdottomasti kovin treeni.

4laji oli sit kun mulle tehty. 9-15-21 rinnallevetoa ja shoulder to overheadia.
Painona oli vaan 25kg, mikä on mulle kevyt paino liikuutta... alkuun :D. Viimisellä kierroksella unohdin tangosta peukkulukon ja mun forkut ei ehkä koskaan ole ollu niin tulessa kun jouduin puristaa henkeni edestä että sain tankoa liikutettua.

Lisää kuvateksti

Niina vikojen kimpussa

Kokonaisuudessaan, meil oli törkeen hauskaa ja niin siisti päivä että uudestaan kyllä todellakin aion osallistua :).

Nyt koitan toipua ja kuten tarkkasilmäset varmaan huomaskin, paino oli tullut takasinpäin mutta uskosin johtuvan nesteistä. Oon aivan turvoksissa viikonlopusta. Toi päivä oli kokonaisuudessaan aikasta rankka ja kroppa kyllä kertoo että on poikki. Tänään meen treenaa mut aika puolteholla täytyy edelleen vetää...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista.