perjantai 20. lokakuuta 2017

suunnitelmia

Eikse niin oo että jos jotain sanoo ääneen niin se on sit melkein toteutettava. No nyt mä sitten voin sanoa sen ääneen sillä sanoin sen oikeastaan jo Lauralle tossa hetki sitten. Nimittäin toiveissa ois skabata pikkukisoissa crossfitin saralla, ja sellaset järjestetään näillä näkymin ensi heinäkuussa eli 7/2018 ois mun kisadebyytti tulossa. Ainakin mikäli saan paikan lunastettua. Tähän vaikuttaa nyt muutama asia ja ne on leuat ja toes to barit. Ilman noita kahta liikettä on jopa tonne matalan kynnyksen kisoihin ihan turha lähteä sillä noi liikkeet siellä tulee tasavarmasti esiintymään, mutta mutta mulla ois nyt 8kuukautta aikaa saada ne tässä haltuun. Leuat tulee myös sillä onnistumaan että paino putoaa. Yksi syy lisää motivoitua ;).

Eli blogi muuttuu vähän nyt sitten laihdutusblogin lisäksi-> road to kuntokarkelot 2018 blogiksi. Kyllähän elämässä pitää tavotteita olla ja ihan aidosti mä oon kilpailuhenkinen ja teen asioita koko ajan tavoitteellisesti menin kisoihin tai en mutta se että mulla on sidottu suunnitelma tekee tästä vaan semmosen kirsikka kakun päälle jutun. Lauran kanssa treenaus ei sen kummemmin muutu kun se nyt on jo ollut juurikin noita heikkouksia kehittävää, mutta mun ei enää tarvi opetella niitä aivan basic juttuja vaan ollaan päästy jo vähän etenemään sinne oikealle treenauspuolelle. Nyt aletaan kohta semmost kyykkyprogressioo toteuttaa missä haetaan voimaa ja selkä-sekä vatsalihas kuurille että core tulee kuntoo.. Mä joudun myöskin peruskuntokuurille :D. Ihan oikein. Että talveksi juoksu ja kävelykamoja ettimään, kertokaa mitä tartten :D.

Emmä tiiä miks mua niin jännittää tälleen julkisesti tää sanoa, mutta jännittää kuitenki. Ehkä oon vähän hullu näitten juttujeni kanssa, mut toisaalta en mä siinä mitään menetä. Musta on nyt vaan just siistiä vähän purkaa näit juttui osiin, kattoo mun w.h.o.o.p.i.e kaavaa ja pistää hihat tuleen ja töitä tekee.

Nyt itseasiassa kaikki mitä mä teen ravinnon suhteen pitää periaatteessa olla vielä tarkempaa että saan ton painon myös järkeviin uomiin mutta jaksan vetää viel vähän kovempaa.   Tässä tapauksessa mä siis nostin mun kaloreita vähän koska treenikertoja tulee näillä näkymin pari enemmän viikkoon ja ilman ruokaa ei jaksa treenaa. Karkkilakko sujuu mutten hyvin ja välillä on kyllä heikkojakin kohtia ollut, mut onneks sain innostettua mun kaverin mukaan <3. Just eilen hän puhu mut kuilun partaalta pois.

Ihanaa viikonloppua ystävät. Mulla se menee lepäillessä.

2 kommenttia:

 1. Voi miten hienoa! Tsemppiä kovasti, mielenkiinnolla seuraan kisaan valmistautumista ja tätä projektia :)
  Olen itsekin aloittanut crossfitin pari kuukautta sitten ja täysin hurahtanut - jopa siinä määrin, että mietin josko joskus voisi kokeilla kisatakin... Saman kokoluokan ihmisenä sun rohkea esimerkki on ollut oikein kannustava tällä polulla. En ole aiemmin kommentoinut, mutta nyt sain aikaiseksi. Kiitos inspiraatiosta ja tsemppiä matkaan, nostan hattua! -M

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :). Hei hienoo, on muuten kiva laji ja alussa kehitystäkin tulee ihan rakettimaisen paljon. Tsemppiä uralle crossfittarina ;).

   Poista

Kiitos kommentista.