lauantai 28. lokakuuta 2017

dieettifiiliksiä

Hellurei. Tää viikko on vaan menny ohitse. Painohan teki maanantaina jälleen kurvin alaspäin mistä oon tosi iloinen. Hankalan tästä kivasta mutkasta tekee kun pitäis kirjottaa fiiliksiä blogiin mut jos ne on koko ajan HYVIÄ, niin kiinnostaako kettään :D.

Oon pidellyt kevennettyä viikkoa ja tehny treeneissä lähinnä kaikkee mitä huvittaa. Antanu kropan levätä ja itseasiassa huomenna sunnuntaina alotan uuden kyykky ja yläkroppa progression jonka ois tarkotus tosiaan tukea mun kehitystä leukoja ja kovempia kyykkyjä varten. En millään malttas ootella.

Yks syy minkä takia aloitan huomenna jo on koska mä alotan työt tiistaina ja mun treenirytmi tulee pakostakin jollain tavalla vähän muuttumaan. Eli mä siis palasin takaisin työelämään. Tosin nyt siis menen ainakin alkuun ihan osa-aikaisena ja poika on vielä suurimman osan ajastaan kotona hoidossa. Oon vaan niin ilonen duunista. Se ei nykypäivänä oo ihan itsestäänselvyys että äippälomalta mennään töihin näinkin helposti. Mähän olin omista töistäni irtisanoutunut ennen (oikeestaan just ennen) kun tiesin olevani raskaana ja vähän niinkun tyhjän päällä, kun opiskeleen piti lähteä mutta tää vaikuttaa just tällä hetkellä niin oikeelta ratkasulta.

Treenit täytyy vaan rytmittää nyt duunien mukaan ja niin että jää aikaa perheellä ja muille. Organisointia tiedossa siis ;). Ei haittaa kyllä itselleen tärkeille asioille löytää aikaa kun halua on tarpeeksi. Mulle treenit nyt vaan on yks henkireikä näissä ruuhkavuosissa :D.

Tää oli tämmönen nopee tsekkaus mitä kuuluu. Mä lähen nimittäin koht lenkille, kelatkaa sitä :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista.