perjantai 22. syyskuuta 2017

Lepopäivät on aina vähän vaikeempia

Hippistä. Oma samsung sanoi itsensä irti eilen, pudottuaan ja oon ihan pihalla miten elän ilman omalla puhelimella somettamista taas vähän aikaa. Onneksi on olemassa ihania auttavia ihmisiä ja kiitos M kun ihan pyyteettömästi lainasit omaa varapuhelintasi hetkeksi. Tuli tarpeeseen.
Hassua miettiä että vasta vuosi sitten sain edes puhelimen jolla pystyi menemään facebuukkiin tai instagramiin. Heh, nopeestippa jää koukkuun tollasiin elämän pieniin helppouksiin.

Eilen oli lepopäivä ja kauppapäivä. Sain uppoo kauppaan vaihteeks 120e kun haettiin viikoks ruuat ja noista oli ns ylimääräsiin joku 15e (yks jaffapipari-paketti, 2x kinuskisuklaa levy, ja yks joululahja poitsulle). Ja ei en syöny jaffapipareita (mieli teki) enkä edes tota kinuskisuklaata (oli tarjous euron kpl) vaan ne oli piparit oli lähinnä mun isää varten joka kävi eilen kylässä kahvilla. Hän asuu kuopion suunnalla ja pääsee harvemmin käymään poitsuu kattomassa. Suklaat ostin, koska tarjous :D. Meillä on yleensä aina satasen luokkaa noi kauppakassit... Toki jos menee kaikki pesuaineet kerralla ostaa ni on kyllä parikymppiä aina enemmän.
Lepopäivät on kyllä selkeästi vaikeimpia olla diettimoodissa. Mulla ne on aina just ne vähäkalorisemmat päivät. Jotenkin myös liikunta lisää semmosta halua pysyä kaidalla tiellä ja haluunkin syödä hyvin. En halua tosiaan esittää et kaikki ois aina ihan ruusuilla tanssimista, mutta kyllä nyt on vaan ollut jotenkin ihan tosi helppoa koko dieetti. Toki ollaan vasta syyskuun loppupuolella ja kaks ja puol kuukautta vielä edessä että heleppo se on aina alussa sanoa. Ylläolevissa kuvissa on myös suuuuuuri helpotus makean himoon sillä prodeletut on uusi rakkaus ja niihin kun riipasin bonnen omenaa päälle ja tota kastiketta sekä ripauksen kanelia niin hei moro! HYVÄÄ.

Tänään oli semisti löysä olo ja meinasin jo jättää oman tukiohjelman sikseen kun treenit meni seiskaan illalla. Mä oon ihan selvästi ennemin viideltä kuin seiskalta treenaaja mutta koska ei ollut mitään sykettä nostattavaa niin päätin mennä. Ja oi kun teki hyväää... Hei kun mies kuitenkin vahtii niin miksi en livahtas hetkeks boxille. Toi on mun ikiomaa irtiottoa ja aikaa ja I love it.Nyt on siistiä alottaa taas viikonloppu. Tällä viikolla mä en näillä näkymin pidä cheatpäivää vaan kiristän ens viikonloppuun sillä sillon menee ehkä juhlinnan puolelle joten nyt oon kiltisti siihen saakka ;).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista.