maanantai 21. elokuuta 2017

Paino maanantai

Noniin, ajattelin että ihan jo oman järkevöitymisen kannalta laitan painon ylös joka maanantai. Maanantai on kuitenkin se 'yleisin' vaakapäivä ja ainahan kaikki dieetit alkavat maanantaina joten lisäsin nyt tohon sivuun palkin mistä kaikki pääsee joka maanantai seuraamaan mun painon edistymistä. Oon itseasiassa tän aamun tuloksesta aika iloinen sillä puolukkapäivien alun ja cheat-aterian osuessa samoille päiville voisi turvotus olla paljon PALJON pahempaakin. Turpoatteko te paljon yleensä hormonitoiminnan aikaan? Mulle semmonen +1,5kg on aika perusnestepöhö.

Aamusta vaaka näytti siis tulosta 99,2kg mikä on muuten täsmälleen sama kuin viime punnituksessa joten uskoisin että seuraavalle viikolle voisi olla tiedossa jo vähän pudotusta tiedossa. Vieläkään en suostu paineita ottamaan (enpä;)) mutta nyt on kyllä selkeästi semmonen diettaamismoodi enemmän päällä kuin esimerkiksi kesällä. Mikä on tätä tilannetta ajatellen hyvä asia.Mun upee koutsi taas oli keksinyt mulle pikkusen pään menoa. Muistattekos kun viime viikolla jouduin vähän availemaan mikä on mun 'miksi' syy? noh tällä viikolla joudun availemaan kiitollisuuden aiheita. Musta noi on maailman siisteimpiä tehtäviä koska ei tommosia tule oikeasti ajateltua ikinä ihan vaan huvikseen. Tällä viikolla pääsen siis mitä luultavimmin oppimaan jälleen uutta myös itsestäni ja mikäs sen palkitsevampaa. Nää pienet jutut on juuri niitä miksi Laura on vaan niin paljon parempi valmentaja mulle kuin vielä muut olleet. Hän laittaa mut töihin myös ajatuksissa, eikä vaan ja ainoastaan treeneissä. Niinhän oikeasti hyvä valmentaja tekee. Pääsee vähän myös sinne pään sisään avamaan juttuja. Löytää niitä perimmäisiä juttuja. Hän vaan jotenkin sopii mulle tosi hyvin enkä joudu yhtään 'esittämään' tai yrittää edes miellyttää. Tiiän että ei mun tarvii, ja kelpaan tällasena vähän hömelönä ja ihan tavallisenakin.

Tänään olis juoksutreenit boxilla, mutta mun polvet ei ihan syty vielä juoksuun joten arvatkaas mitä mä meen pumppaa boxille 👋😉. No joo, oikeasti meen tekemään mun selkä- ja olkaohjelmaa johon kuuluu erilaisia auttavia liikkeitä isompia liikkeitä varten. Hei semmonen kanava instagramissa kuin @theperformancekey !! Laittakaapa katseluun. Sieltä löytyy juurikin noita avaavia liikkeitä mitä on myös kotona helppo toteuttaa. Ja mikäli ette vielä seuraa niin kipin kapin instaan laittamaan mut seurantaan @hannamv85 päivittelen instaa paaaaljon ;).

2 kommenttia:

  1. Hyvä tsemppi päällä :) Hieman on tosin huvittavaa kun olikohan kesäkuussa kun päätit lopettaa diettaamisajattelun ja nyt se on täällä taas :D :D Me naiset nyt vaan ollaan tälläsiä :D T:Miia

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hah no äläpä muuta viserrä 🙈. Toisaalta kesä meni aika hyvin niin en sinänsä oo nyt huolissani että menee 'dietti' jutut yli. Sinänsä tiesin kesällä et kyseessä on tauko eli aina oli suunnitelmissa kiristää ja nyt tuntuu näin meneminen hyvälle 😊. Varaan oikeuden naisena ensi kuussa olla eri mieltä 😆😉

      Poista

Kiitos kommentista.