maanantai 28. elokuuta 2017

Kuinka paljon on tarpeeksi?

Tänään on taas paino punnittu ja päivitin sen myös tuonne listaan. Lauantaina paino oli jo alempanakin mutta täällä minä otan vain maanantait huomioon sillä se nyt jotenkin tuntuu parhaalta 😁. Painoa oli viikossa lähtenyt -400g ja olen tähän sillein semioktyytyväinen. Tiättekö? Haluisin aina enemmän mutta tällä mun tyylillä laihduttaessa en usko että se tulee kiloittain tippumaan sillä haluan sen yhden herkkuateriasetin pitää lauantaisin. Niin kauan kun paino putoaa oon tyytyväinen.


Eilen mulla meni ruokarytmi ja vähän ruuatkin silleen noin about kalorien sisään sillä oltiin mun äidin luona lähes koko päivä ja illalla ystäväni migreeni tuli vierailemaan. Onneksi meni ohi helpolla.Tänään meillä alkoi muutenkin boxilla tekniikkaviikko joten superraskaat treenit on nyt viikon ajan sivussa. Musta toi jako tuolla on aika kiva et kolme viikkoa tehdään aika koviakin treenejä ja yksi viikko jolla meijät hölmöilijätkin vähän niinkun pakotetaan ottaa iisimmin. Plus kuka on koskaan kuullut että on tekniikaltaan liian hyvä nostaa mitä tahansa painoja? Liikelaajuudet ja liikkuvuus noin muutenkin tulee näillä tutuksi 👌.

Mulla on superhyväfiilinki ja teen tästäkin viikosta superhyvän. Muistakaa antaa parhaanne joka päivä niin ette voi feilata missään 💦🤙

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista.