torstai 6. heinäkuuta 2017

Välillä pitää stopata jotta jaksaa mennä eteenpäin

Vähän on aikaa vierähtänyt edellisestä. Mun piti jatkaa Hannan kanssa putkeen koko kesä mutta huomasin ajattelevani vähän liian usein että olis kiva pitää vähän taukoa. Ja tauolla en tarkoita niinkään ruokavaliolla olosta koska koen edelleen tuon safkiksen helpoksi mutta raportoinnista ja oman pään asettamista paineista tarviin taukoa.

Huomasin sellasta että mulle tuli paineita kertoa Hannalle esim juhannuksen reissun jälkeen ettei paino ollut tippunut vaan vähän jopa nousi reissun päällä. Tuli ajatuksia että haluisin ns miellyttää häntä tuloksilla ja juuri näin sen ei pitänyt mennä vaan tulokset ovat vain minua itseäni varten. Päätinkin suoraan että nyt on aika hengähtää ja keskittyä taas kertaamaan mitä minä haluan. Oon ollut jo tosi kauan tietyssä laihdutusmoodissa ja nyt siirryn n. 1.5kuukaudeksi ylläpitoon eli en edes yritä saada painoa alaspäin. Se ei tarkoita mässyfestareita vaan ylläpidän painoa nyt tässä 98kilon tuntumassa tän ajan. Tuskin tuun käymään edes vaa'alla tän aikana vaan nyt nautin liikunnasta ja fiiliksistä muuten vaan. Crossfit ei jää mihinkään. Tosin treenit pariksi viikoksi kevenee koska olin onnistunut tietämättäni hankkimaan säären yläosaan rasitusmurtuman joka nyt on paranemassa. Ihmettelin pikkupattia polven alapuolella ja sen kipeytymistä niin onneksi kävin näyttämässä 👍😂.

Hannan kanssa jatketaan sitten elokuun puolessa välissä. Oon oikeastaan iloinen että uskalsin tän siirron tehdä sillä mun pää tarvitsee taukoa ruuan tuomista tunteista. Ruoka ei saisi herättää tunteita suuntaan eikä toiseen vaan sen pitäisi jokaisen elämässä olla neutraali asia 😊🍽. Eilen huomasin koska oli raskas päivä henkisesti että pää huusi heti sokeria ja herkkuja. Ja kyllä niitä herkkuja vähän menikin. Tänään jälleen liikutaan eteenpäin ja unohdetaan eilinen pikkumoka 😊👍. Turha sitä on murehtia.

Heinäkuussa ollaan ja lämmintä toivotaan 😊.

3 kommenttia:

 1. Tämäkin askel, jonka uskalsit ottaa nyt on sitä edistystä. Tunnistut vaarapaikan ja osasit toimia itsellesi parhaalla tavalla. Varmasti hyvä teko tässä kohtaa. Hyvää kesää ja toipumista sinulle! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Joo oon kyllä ilonen että kerrankin oikein kuulostelin miltä tuntuu. Nyt onkin tosi hyvä mieli ja ootan ihan eri tavalla elokuuta 😊

   Poista
 2. Voi kun oli kiva kuulla kuulumisia! Elän sun blogin kanssa hengessä mukana. Huomaan että sulla on tullut elämäntapamuutos nyt, ei enää mikään dieetti / laihis! Tsemppiä!!

  VastaaPoista

Kiitos kommentista.