Sivut

torstai 1. kesäkuuta 2017

Kiinnostaako ketään

Oon jälleen vaihteeksi miettinyt tätä bloggailua. En tällä kierroksella oo ottanut minkäännäköisiä paineita kirjoitustahdista ja kirjoitan vain kun on jotain mistä kirjoittaa. Ennen tää oli niin selvä laihdutusblogi kaikkine hermoromahduksineen sekä hyvine päivineen. Salista riitti kohistavaa ja elin, tai ainakin koitin taas elää ah niin ihanassa kuplassa. Huomaan kuitenkin muuttuneeni aika paljon. Iso sysäys tuli ns viimeistenkin siteiden katkettua vanhalle treenisalille ja sain tehdä just niin kuin tuntuu ilman jatkuvaa arvostelua ja nenää pitkin katsomista tietyltä suunnalta.


Kuitenkin huomaan että myös tietty terä kirjoittaa nimenomaan laihdutusblogia kyllä hävisi myös sen siliän tien. Kun ei mulla enää ole mitään angsteja tän homman suhteen. Enkä ees oikeen miellä itseäni enää laihistelijaksi vaan ehkä enemmän 'treenaavaksi' bloggariksi jos nyt tuollaista ilmaisua voi käyttää. Mun nykyinen laji on vaan aika marginaali vielä suomen tasolla ja koen myös sellasta tietynlaista hölmöyttä kirjoittaa crossfitistä esim liikkeiden yleismaailmallisilla nimillä koska jos et lajia harrasta niin ei ne ainakaan helpolla ilman googlen ihmeellistä maailmaa avaudu. Ite olin ainakin ihan pihalla ilmauksista ennen kun ne vaan sit tuli itsellä käyttöön. Tää myöskin asettaa ehkä tietynlaisen esteen kiinnostua blogista jossa kohistaan lajista mikä ei ole itselle tuttu. Salilla kun kuitenkin on aikalailla jokainen joskus käynyt sisällä.
Videolla vähän tempausta=squat snatchia.


Tässäpä olen siis dilemman edessä. Jatkaako kirjoittelua vähän niinkuin itselleni privasti vai kirjoittaa siltikin julkisesti sen suuremmin miettimättä mitä ilmaisuja mistäkin käytän. Miettimättä sitä sen enempää että kiinnostaako mun nykyinen projekti tällaisenaan ja ne jotka lukee niin lukee. Hyviä päiviä kun nyt vaan on aikalailla 99prossasesti ajasta. En esim kokisi tunnontuskia jos söisin kesäkuumalla jätskin. Enkä koe että mun tarvis selitellä sitä päätöstä syödä se jäätelö kellekään... Mutta eikös tuollaset masistelut ja aina ne uudet lupaukset pysyä siinä kuuluisassa ruodussa kuulu sit taas toisaalta hyvään laihisblogiin... Ainakin ne tuo mielenkiintoa ja vaihtelua. Meillä vaan Hannan kanssa löyty sitten vähän liian nopeesti se oikea tapa niin mun ruokamasistelut ja 'repsahtelut' jäi menneisyyteen. Juurikin puhelimessa sanoin Hannalle että tää homma toimii, sillä en enää stressaa ruuasta. Tai nytkin kun on menkat en edes aio käydä vaa'alla kattomassa niitä kahta lisäkiloa vaan meen sitten ens viikolla kattomaan ollaanko jo 97luvuissa. Viimeks paino oli 98,3kg. Eli kun sekin tulee tasaisen tappavaa tahtia alaspäin niin jääkö enää mitään riehuttavaa :D.
Jatkan siis vielä pohtimista ja katotaan miten käy. Luulen että jatkan horinoita ja ihanaa jos ne jaksaa jotakuta motivoida itsekin vaikka treenaileen ja syömään hyvällä omallatunnolla oikein :)

16 kommenttia:

 1. Itse en laihduta ja liikun vain siksi, että se tuo hyvää fiilistä. Ja liikun vain kun huvittaa.

  Mutta, tykkään blogistasi. Vähän menee crossfitin liikkeiden nimet yli hilseen, mutta ei sillä niin väliä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, älä välitä, niin ne meni mullakin ja menee välillä vieläki :D. Liikunta koska se tuo iloa elämään, on sitä parasta :)

   Poista
 2. Tottakai jatkat kirjoittelua! Olen viimeksi lukenut blogiasi ennen vauvan syntymää. Oli hienoa nähdä kropassasi muutos! :) Ehkä tämä dieetti ja liikunta onkin oikea juuri sinun kropallesoäi. Liikuntailoa ja aurinkoista kesää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, kyllä mä joo varmaan ihan samanlailla jatkankin. Tää kyllä toimii mulla ainakin edellisiä paremmin kun jaksaa tehdä kaikennäköstä :). Kiitos ja samoin sinulle ihanaa kesää :)

   Poista
 3. Tää blogisi on ihana kasvutarinasi elämään sellaista hyvinvointiasi ja terveyttäsi edistää elämää, ja juuri sellaista, kun sinulle sopii! Valmemtajankin on tätä aina kiva lukea, vaikka samoja fiiliksiä kuulen viikottain. Mutta kirjoita jos se tuntuu hyvältä, siitäkään ei saa ottaa suorittamisen paineita 😘.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo niin kauan kun tää on vaa tällast hauskaa puuhastelua niin jatkan 😊👌

   Poista
 4. Toivon sinun jatkavan kirjoittelua, näitä on aina mukava käydä lukemassa. Sinulla on rento ote syömiseen ja liikuntaan, mikä tuntuu olevan harvinaista nykyisin, ikävä kyllä. Mukavaa kesää! 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä mä vielä jatkan kun itsestä on kivaa 😊👌. Se on kyllä sääli että dieetti ajattelu vaan vieläkin jyllää ja kärsivällisyys ei monilla usein riitä pitkille tähtäimille.. ehkä mä voin edustaa sit aidosti jotain muuta 😁☝️. Ihanaa kesää toivottavasti aurinkoista sellasta 😗

   Poista
  2. Blogiasi on kiva lukea, erottuu mukavasti nykyään kaikista muista, jatka samaan malliin..:)

   Poista
 5. Sinun blogiasi on ollut mukava seurata, voin niin samaistua sinuun :)
  Olet varmasti hyvä esimerkki monelle naiselle, joka kamppailee elämänmuutoksen kanssa ja jotka yrittävät muuttaa jojoilun ruokailun ja liikunnan suhteen sellaiseen suuntaan, että se kestäisi loppuelämän. On ollut hienoa seurata taivaltasi ja sitä, että olet selkeästi löytämässä tasapainon ruokailuun ja ilon liikkumiseen. Olen seurannut blogiasi jo pitkään, on ollut hienoa huomata, että et ole jäänyt jumittamaan asioihin, kun olet kokenut, että on aika vaihtaa esim. lajia. Varmasti kuntosalilla on ollut suuri merkitys tämän elämäntapamuutoksen pohjana, josta sitten olet vain löytänyt itsellesi mielekkäämmän lajin. Kiinnostaisi tietää oletko vielä tekemisissä kuntosalin muiden tiimiläisten kanssa tai salin muun porukan ... ? ymmärtävätkö he tätä siirtoasi crossfit maailmaan?
  Mielelläni seuraisin blogiasi jatkossakin, mutta teet siltä kuin hyvältä tuntuu:)
  Hyvää kesää :)

  -Ansku-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmmm.. mitenhän vastaisin tähän silleen poliittisesti korrektisti. Lyhyesti sanoen ne ihmiset keltä olisin tukea kaivannut eivät ymmärtäneet mun siirtymistä toiseen lajiin ollenkaan. Sain kuulla tosi paljon suoranaista veeituuilua ja jossain vaiheessa se alkaa tuntumaan aika pahalle. Enkä sitten enää oikein jaksanut puolustella sitä mikä musta tuntuu siistille ihmisille ketkä ei vaan tajua ja ehkä tärkeempää eivät ees halua tajuta.

   Seurailen somessa joitakin vanhoja tiimiliäisiä mutta vähemmän nykyään. Sanon moi kun nään ja mun puolelta ei oo huonoja fiiliksiä :). Mutta sen enempää en ole enää tekemisissä.

   Kiitos aivan ihanasta kommentista. Elämässä tosiaan pitää löytyä tasapaino ja itselle se oikea tapa ja nyt tää tuntuu musta tosi hyvälle :). Kiitos Ansku ja oikein ihanaa kesää myös sinulle.

   Poista
 6. Meikäkin toivoo että jatkat kirjoittelua :) Toisen tsemppifiilis ruokkii omaakin fiilistä. Vähän jo aloin miettimään omaa jumppasarjaa kotipihalla tehtäväksi, kun luin tuon tuoreemmankin postauksen..ei puutu enää kuin innostus aloittaa :D T: Miia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noitahan on siis miljoona tollasii oman kehon painolla tehtäviä 😊 huomenna on luvattu aurinkoo ni siinä samalla kun vähä ottaa brunaa ni hikoilee 😉

   Poista
 7. Jatka kirjoittelua ihmeessä. Oot mun kotikoneen listalla ja luen säännöllisen epäsäännöllisesti tätä plogia. Tykkään positiivisuudestasi.

  Terkuin
  -mari-

  VastaaPoista
 8. Toivottavasti jatkat vielä kirjoittelua! Olen lukenut kymmeniä laihdutus-/painonhallintablogeja läpi ja sinun on ensimmäinen, johon pystyn samaistumaan täysin ja josta saan valtavasti motivaatiota! Olen itse käynyt läpi samanlaiset laihduttamisen ylä- ja alamäet, ahmimiset, morkkistelut ja kieltäymykset kuin mitä sinä olet kuvaillut. Pikkuhiljaa itsellänikin on ajatus alkanut viedä siihen suuntaan, että haluaisin oppia nauttimaan elämästä ja ruuasta vailla jatkuvaa syyllisyyttä. Sitä tasapainoa juuri se kai on. Siispä on aivan ihanaa lukea näitä sinun postauksiasi juuri samoista ajatuksista ja ennen kaikkea huomata, että se on mahdollista! On mahdollista nauttia elämästä, voida hyvin ja syödä hyvin - ja että paino tippuu omaan hyvinvointipainoon siinä sivussa pikkuhiljaa. Siihen haluaisin itsekin päästä ja motivoit kyllä tällä blogilla tosi paljon!

  Ja täytyy myöntää, että kuvailet CrossFitiä niin mielenkiintoisesti, että on mulla tuossa toisessa välilehdessä auki google-haku "crossfit helsinki" :D Salille aina tekisi tavallaan mieli lähteä, mutta nyt vasta sinun kirjoitustesi myötä uskalsin myöntää itselleni, että se on tylsää! Siksi ei tule lähdettyä...

  -Henska

  VastaaPoista

Kiitos kommentista.