lauantai 6. toukokuuta 2017

Hyvä paha inbody

Tänään olikin inbody mittaus. Ehkä huonoin aika kuukaudesta puolukkapäivien takia mut hei, edellisestä niin kauan että oli nyt olosuhteista riippumatta hyvä käydä. Tulokset yllätti nimittäin positiivisesti 👌.

Mähän en ole punttitreeniä harrastanut enää todella pitkään aikaan ollenkaan, en ole käyttänyt muita lisäravinteita kuin palkkaria. Oon syönyt hiilaria paljon, syönyt ruokaa rutkasti enemmän kuin ennen. Proteiinia on ns minimimäärä urheilijalle. Jotkut vois luulla että laihaläskiys tervetuloa mut hei lihasmassa oli tällä kertaa lisääntyny 💪💪💪💪. Paino oli siis tippunut n. -8kg ollen tänään tasan 99kg. Lihasmassaa tullut +700g. Rasvaa oli tippunut -9.2kg. En oikeen tiiä miten päin tässä olis kun oon niin hiton onnellinen 🏋.

Oikeestaa ylläolevat on siinä mielessä sivuseikkoja että vaikka töitä on vielä tehtävissä niin mä oon löytänyt niin upeen lajin crossfitin parissa missä voin muokkaa kroppaa, parantaa mun kunnon törkeen hyväksi ja mikä pääasia hankkia ihania kokemuksia.

Vanha inbody

Uusi inbody
Tänään aion nauttia vähän juhlajuomaa. Hengata ihanien ihmisten kanssa ja nauttia illasta. Mulla on siis tänään rento ilta tiedossa 😘🍸. Oikein mahtavaa viikonloppua!

1 kommentti:

  1. Hienoa, oot kyllä ehdottomasti ansainnut rennomman illan! :)
    -Rouva R-
    rakkaudenrasvaprosentti.blogspot.fi

    VastaaPoista

Kiitos kommentista.