torstai 11. toukokuuta 2017

illanvieton jälkitulos

Hetki vierähtäny. Onneksi vaan pieni sellainen. Lauantain ilta oli niin menestys mulle, ja tutustuin paremmin neljään aivan mahtavaan neitoseen. Kiitos teille illasta. Mun osalta ilta vaan päättyi migreeniin mikä on oikeasti isoin syy etten enää hirveästi alkoholiin koske. Tosi usein mulla vaan tulee pää kipeäksi ja se eskaloituu migreeniin, valitettavasti tääkään ilta ei ollut poikkeus, mutta onneksi kello alkoi tässä vaiheessa olemaan jo kolme joten tuskin ihan hirveän myöhään oisin muutenkaan enää jaksanut. Mähän en siis ikinä ole ollut saunasiiderin enkä terassikaljojen ystävä. Yleensä pepsimax on se mun juoma ollut... Mulla on vähän että jos juon niin sitten se on ihan aidosti kyllä bilemeiningeissä... Näitä kertoja ei vuoteen montaa mahdu. Nuoruudessa varmaan sain ihan tarpeeksi :D.

Seuraava aamu oli jo hetken parempi ja käytiin pojan silmää myöskin näyttämässä lääkärissä (juoksi puskan läpi ja silmä tulehtui... ah tätä äitiyttä välillä). Illalla migreeni kuitenkin repes uudelleen liitoksista ja sitä on nyt korjailtu ma ja ti. Syömiset on mennyt miten sattuu, ei nyt mässäillen mutta en ole jaksanut ihan koko aikaa olla syömässä joten isompina annoksia harvemmin kerrallaan silloin kun on kyennyt. Valitettavasti edes suklaa ei päänsärkyyn auttanut joten sekin kokeilu jäi lyhyeen. Eilen oli eka normipäivä ja pääsin treenaamaan. Onneksi! Paino nousi makoilulla ja lääkkeillä ja nesteytyksellä vain +200g, tänään kävin tosiaan ihan mielenkiinnosta ja se oli 99,2kg. Eli eipä tossa nyt hirveetä damagea otettu. Eikä sillä väliä kunhan pää pysyy kunnossa.

Eilen tosiaan tehtiin tempauksia syväkyykkyyn ja sain omat enkat tehtyä mistä olin ihan superiloinen. Onneksi myös päivän ruuat meni kaikki alas ja oikein sillä en varmaan ois muuten jaksanut. Tossa mulle tulikin makoillessa vähän mieleen että jos urheillessa oikeasti kuluttaa paljon kaloreita on siellä tankissa oltava myös sitä bensaa mitä kuluttaa. Mulla sali ei kuluttanut ihan hirveästi, voi johtua omasta intensiteetistä ja muista seikoista mutta kyllä se oli sitten se hiitin hinkkaaminen mikä sai kalorit kulumaan ei punttaus. Crossfit on sitten ollut ihan toista maata ja kalorit kyllä palaa yhden tunnin aikana todella tehokkaasti. Hanna sen mulle hienosti jotenkin sanoikin että on syötävä jotta voi kuluttaa. Musta on myös jotenkin ihana kun Laura meille joskus on rampin (alkeiskurssin) alussa sanoi että tätä ei sitten oikein karppaamalla tai vhh:lla voi harrastaa ja lähes joka treenin jälkeen (vieläkin) sanoo että muistakaahan syödä. Mulla meni vähän turhankin kauan hiffata että ei se ruoka ole se vihollinen. Nyt Hannan safkiksella on ollut aika järkälemäisiä noi mun ns tulosten nousut ja se miten myös kestävyys on selkeästi parempi.

Tänään ois juoksutreeniä ja kyykkyä tiedossa. Toi juoksu on vaan niin megadeath. En osaa juosta sit yhtään. Ainakaan taloudellisesti. Mä vähän venailen että tonne saatas juoksukoulu pystyyn ;)


4 kommenttia:

 1. Itellä ei onneks ole mitään migreenejä mutta veljellä on ja ne kohtaukset nähneenä voin vaan kuvitella miten jäätävää se särky on. Onneks ne menee ohi ja kun osaa yhdistää mikä ne laukaisee niin osaapahan ainakin yrittää välttää :) Itellä punaviinien maistelu aiheutti joskus niin hirveetä päänsärkyä että on jääny punkut nyt ihan kokonaan pois.

  Itellä on joku motivaatiovaje koko liikunnassa. Salikortin jätin kesäksi tauolle kun aattelin että aloitan taas lenkkeilyn ja voin tehdä sen kaveriksi jotain kotijumppaa. Joo oonpa tehny yhtään mitään. Sataa räntää ja vettä ja kuraa ja on kylmä. Ei kiinnosta eikä huvita. Mies onneks potkii välillä perseelle ja patistelee kaverikseen kävelylenkille. Ehkä se tästä lähtee, kun kelit paranee :) T: Miia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo se on kyllä tauti jota en kelleen toivois. Mulla ennen oli lyhyitä yhen päivän juttuja mut nykyään jos kohtaus tulee niin se kyllä valitettavan usein venyy monelle päivälle.

   Onneks kesä kohta tulee niin kävelykelit paranee ;). Anna motivaation tulla rauhassa. On kivempi liikkua kun on hauskaa. Tosin miehen kanssa on varmasti mukavempaa käppäillä kun yssin :)

   Poista
 2. Minulla myös paha migreeni, kroonistunut. Avuksi on kokeiltu lääkkeiden lisäksi rintojen pienennysleikkausta (vieläkö sinulla harkinnassa?) ja yläluomileikkausta (nostelin luomia ja otsanahkaa, ja aiheutti jännitystä niissä). Vaikutusta vielä odottelen, mutta pahoin pelkään, ettei kamalasti apua varsinaiseen migreeniin noista. Niska- ja normipäänsärkyvaivoihin kylläkin. Ja sekin on jo iso juttu tietenkin.
  Jalka- ja kaularankaongelmat ovat haitanneet vuoden ajan liikkumista, vaan ehkäpä taas kesän tullen (heh, jos se tulee) saa aloiteltua taas maltilla.
  Hyvää kesänodotusta!

  VastaaPoista
 3. On edelleen suunnitelmissa. Haluan vaan eka ylimääräset kilot pois 😊. Oikein ihanaa kesän odotusta myös sinulle ja liikkeelle kunhan kynnelle kykenet 💖👍

  VastaaPoista

Kiitos kommentista.