lauantai 29. huhtikuuta 2017

Mittoja

En ookkaa hetkeen mittoja päivitellyt ja nyt ois uudet otettuna 😁.

Nyt tulis sitten. Muutos edelliseen on suluissa. Alkumitat otettu syyskuussa ja edelliset helmikuussa.

Rinnan alta: 89cm (-1cm) yht -5cm
Hauis o: 35cm v:35cm (+2cm, +1.5cm) yht -1cm ja -0.5cm
Vyötärö : 89cm (-6.5cm) yht -10cm
Mahan levein kohta: 113cm (-6cm) yht -21cm
Lantio: 123cm (-5cm) yht -10cm
Reisi o: 75cm v: 75cm ( +1cm, +-0) yht -3cm ja -3cm

Tuytyväinen olen 👌🏋🤸. On kiva että tasaisezti tässäkin asiassa edetään. Yhden muutoskuvan haluan vielä jakaa teidän kanssa. Nimittäin vuoden työn tuloksen. Viime vuoden huhtikuusta tähän päivään 😲. Onhan tossa jonninverran matkalle sulanut.

6 kommenttia:

 1. Moikka!
  Vau mikä muutos vuodessa! Mulla valitettavasti on vuodessa käyny vähän toisin päin... Mut en jaksa velloo harmituksessa, treenit kulkee ja joka päivä yritän tehdä parempia valintoja.
  Saako kysyä minkä pituinen olet?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu oon 175cm 🤗. Hei jos treenit kulkee ja mieli on hyvä niin se on jo niin hieno juttu! Ei vellominen mitään auta. Pikkuhiljaa mäkin oon muuttanut asioita niin että tähän on päästy ja edelleen pikkuaskelin meen eteenpäin. Fiilis on vaakalukua ja peilikuvaa tärkeämpi 😘

   Poista
 2. Siis v a u !!!! 😍😍👍🏾👍🏾👍🏾

  VastaaPoista
 3. No mutta vau! Hienoa työtä :)

  Itse koen tällä hetkellä vain ihan jumalatonta väsymystä, kun aloitti taas työttömyys/opiskelijajakson jälkeen kausityön ja miehen kuorsauksen vuoksi nukun tosi huonosti :D Ei jaksaisi saati huvittaisi tehdä yhtään mitään enää työpäivän jälkeen, kun koiratkin on ulkoilutettavana. Sitten sitä huomaakin, että kello olisi yhdeksän ja pitäisi alkaa mennä nukkumaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Apua oon unohtanut vastata. Anteeksi 💖. Apua, miehen kuorsaus: raivo 😂😂😂. Onneks koirien liikuttamisesta saa hyvää arkiliikuntaa 👌. Sitte kun joskus on voimia ja halua niin vähän lisäilee mielenkiintosia harrastuksia.

   Poista

Kiitos kommentista.