torstai 9. maaliskuuta 2017

Rankka viikko

Nyt on kyllä huoli painanut vaakakupissa enemmän kuin mikään muu. Poika edelleen korkeassa kuumeessa ja eilen käytiin jo lääkärissä. Lääkärissä ei selvinnyt muuta kuin crp:n kohoaminen ja se että meidän vesseli ei todellakaan kuumeesta huolimatta ole push over. Sen verran kovaa joutui herraa kiinni pitelemään verta otettaessa. Toisaalta hän myös jaksaa leikkiä ja tämä on hyvä asia. Perjantaina uudestaan jos kuume edelleen jatkuu ja viime yöstä päätellen se jatkuu 😥.

Ruuat ei ole edelleenkään olleet 'listan' mukaisia mutta nyt sentään on pizzat jääneet pois 👍. Yksinkertaisesti kyse on jaksamisesta ja siitä etten ole kauppaan päässyt. Ollaan vuorotellen käyty miehen kanssa ostamassa edes jotain, mutta eilen elin kananmunilla ja leivällä. Taisin mä smoothien juoda aamusta. Yöt on menty 3-4tunnin unilla ja päivät zombina. Voin kertoa että väsyttää.

Tällasta olotilaa ei ehkä voi ymmärtää muuten kuin sen kokemalla. Huoli, väsymys ja kuitenkin halu pitää langat käsissä.. ei ehkä nyt se helpoin keissi.
Toivottavasti pikkupoitsu paranis jo pian. Tää äippä haluu jo terveen pikkukaiffarin takas hulluttelemaan ❤.


2 kommenttia:

Kiitos kommentista.