perjantai 31. maaliskuuta 2017

Maaliskuun yhteenveto

Aika tehdä tästä menneestä kuukaudesta jälleen pikkuinen yhteenveto. Tää kuu oli yhdellä sanalla sanoen VAIKEA. Muutama eka viikko meni ihan eksyksissä ruokavalion suhteen ja paino nousi hetkellisesti. Tää kuukausi oli myös tietyllä tapaa todella puhdistava ja henkisesti jälleen kasvattava. Opin asioita itestäni ja pystyin ne myöntämään niin itselleni mutta myös muille. Sanoin tietyille asioille ja myös ihmisille hyvästit. Tietyllä tapaa surin tosi paljon menetettyä, mutta niiden kadottua myös iloitsen uusista aluista. Meinasin jo alkaa sensuroimaan blogia jotta vain kutsua pyytäneet saisivat sitä lukea sillä oon kirjoittanut joistakin hyvin henkilökohtaisista asioista ja tietyistä taisteluista jotka on vasta alussa, mutta toisaalta sitten taas miksi. Tää blogi on mun tunteiden purkua varten ja käsittelen asioita joita tunnen ja nään vain omalta kantiltani. Tää on se paikka jossa minä voin hengittää ja käsitellä omia juttuja 😊. Oon myös ymmärtänyt että kirjoitus on vaikea muoto siinä mielessä että mikäli ei henkilöä tunne on hänet tekstien takaa tosi helppo lukea väärin.

Kuten sanoin alkukuu meni plörinäksi ja vasta kuun lopussa sain langat käsiini. Paino ei siis laskenut oikeastaan minnekkään. Tai no laski se tasan 100kiloon mikä on alempana kuin helmikuussa. Voisin sanoa että tää maaliskuu oli sellainen murroskuukausi. Tein niinkuin halusin enkä kerrankin ottanut kaikkia muita huomioon ensin. Avasin suutani kun koin tarpeen ja pyysin myös anteeksi loukattuani, niin tarpeen vaatiessa. Kuitenkin oon iloinen että pystyn seisomaan täysin omien sanojeni takana joskin turhat kimpaantumiset vois jättää välillä väliin, mut sitä tuskin on näkyvissä 😂. Lähin extempore ryyppyreissulle tyttöjen kera ilman pelkoa lihomisesta tai muista mietteistä ja luulen että olen myös saanut pari uutta ystävää lisää. . Sanoin ei monille jutuille ja myös kyllä monille uusille. Hassua miten paljon saakaan yhteen kuukauteen mahtumaan 💖. Maaliskuu oli myös vähän sellanen että lopeta laihduttaminen ja ala elää kuukausi. Vaikee selittää mutta ymmärsin että en halua elää elämääni läpi 'offilla ja dieetillä' vaan päästä tiettyyn painoon jossa on hyvä olla ja terveysriskit pienenee ja pysyä siinä, ilman kikkakonsteja.

Maaliskuun aikana sain myös boxilla vetästyä enkkoja aika moneen eri juttuun mikä riemastutti ihan hirveästi. Lähes heti ton Hannan ruokiksen saatuani kyykkytulos nousi 45kiloon ykkösenä. Piiiiikkasen olin iloinen. Toki vähän veikkailen että ruokaakin kovempi syy oli Lauran tekemä pakara aktivaatio ohkelma mitä oon itsenäisesti kotosalla tehnyt. Oppii vähän millä sitä kyykätään. Toinen iso ihmetystä tuottanut oli tuplahypyt hyppynarulla sekä 55wallball heittoa. Kaikkeen sitä kykeneekin kun oikein jaksaa asennoitua ja olemaan nöyrä.

En oo ihan varma mitä odotan huhtikuulta. Ainakin Lauran kanssa treenejä, veikkaan hieman kuolevani... odotan myös miten toi uus safkis alkaa pötkimään pidemmän päälle ja uskon että tästä tulee hyvä setti niin sanoakseni. Motivaatio asioiden tekemiseen on huipussa ja jotenkin mieli on ehkä 100kertaa kevyempi kuin se on aikoihin ollut. Tuntuu jotenkin kuin uusi alku ois alkamassa elämään ja ehkä se vähän näin onkin. 💖👍

2 kommenttia:

  1. Mukava ja syvällinen kirjoitus. Hyvä sinä!!! :) <3 Iloisin mielin ota huhtikuu vastaan ja muista nauttia joka päivästä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. 😘. Huhtikuusta uskpn tulevan upea. Oikein ihanaa kevään alkua 💖

      Poista

Kiitos kommentista.