tiistai 7. maaliskuuta 2017

Kun kaadut, nouse ylös ja jatka matkaa

Mulla on suoraan sanoen ollut ehkä paskin viikonloppu plus vielä eilinen syömisten kanssa miesmuistiin. Ei pitäny olla mitään cheatpäiviä, mutta oon vaan ihminen ja välillä näitä hetkiä taitaa tulla mulle sillon tällön. Tärkeintä tässä nyt ehkä on käydä oman itseni kanssa läpi ensinnäkin miksi näin kävi ja toisekseen sen että matka tästä jatkuu aivan entiseen tapaan. Enhän mä kai jää hankeenkaan makaamaan kun liukastun 😊. Söin kyllä siis ihan oikeasti päin peetä koko viikonlopun. Eilen oikein voitelin viikonlopun pizzalla ja karkeilla. I'm only human...

Tänä aamuna mietin hetken että okei en sitten syö hiilaria ollenkaan vaan ns nollaan viikonlopun kunnolla... noh mitähän sillä saavuttaisin? Luultavasti jäätävän nälän ja iltaan mennessä uuden kierteen. Eli ei, normaali ruokis vaan käyttöön ja tästä se taas lähtee 😊. Mä lupasin itselleni että tavat muuttuu ja nyt huomaan tän asian muutoksen. En lähde kikkailemaan vaan hyväksyn ns tappioni ja liikun eteenpäin.

Meijän poitsu on ollut tosta 1vuotis rokotuksesta lähtien niiiiiin kiukkunen että huhhuh. Hän reagoi rokotteisiin aina. En siltikään jättäis rokottamatta, mutta kyllä mä pari kirosanaa oon öisien levottomuuksien takia päästellyt. Ollaan siis taas takaisin rikkonaisissa öissä ja hirveellä taistelulla saan ton jäbän ees päikkäreille.. näin ollen oon koko ajan ihan poikki ja minä, väsymys ja herkut kyllä tiedetään. Toivottavasti tää nyt ei kestäs ihan järkyn pitkään. Eilen nousi vielä kuume josta meitä varoteltiinkin neuvolasta ja oon siis poitsun kanssa valvonut nyt 2yötä lähes kokonaan. Tänään onneksi mies sanoi että sun vuoro nukkua.

Pääsen siis jopa treenaamaan. Mulla unet ei yleensä treenaamisintoon vaikuta mutta huono syöminen + huonot yöunet plus päänsärky ei oo mua mihinkään jäätäviin tuloksiin siivittänyt. Täytyy kyllä sanoa että hyvä viba hävisi hetkeksi. Josko se taas löytyisi uudelleen 😊❤. Tsemppiä kanssasisaret!


4 kommenttia:

 1. Ei se ole ihminen joka ei virheitä tee. Eteenpäin sano mummo lumessa ja mitä näitä nyt oli :D T: Miia

  VastaaPoista
 2. Näihä se on että jokaiselle tapahtuu noita repsahduksia. Mutta muista miten upeeta työtä oot tehny kokonaisuutta ajatellen. Kiloja on tippunu hyvin, ruokavalion kanssa mennyt hyvin, oot tehny henkistä edistystä tosi paljon koska vaikka repsahdat, palaat diettiin. Et luovuta. Edistystä on mun silmiin ainaki ollu tosi paljon. Jatka samaan malliin, seuraan innolla sun blogia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos. Mä kyllä yritän. Vaikeuksien kautta välillä voittoon 💪😊

   Poista

Kiitos kommentista.