torstai 16. maaliskuuta 2017

Hylkää epäluulot niin kehityt

Mua aina jaksaa välillä huvittaa miettiä vanhoja mielipiteitäni asioista mistä en oikeasti ole tiennyt sen kummemmin mitään. Enkä ole myöskään vaivautunut ottamaan sen enempää selvää. Pikkuhiljaa sitä on kuitenkin tajunnut että mitä vanhemmaksi sitä muuttuu sitä vähemmän asioista oikeasti mitään tietää ja tiedonjano on kehittynyt. Onneksi. Myös oma ajattelutapa on muuttunut.

Oon koittanut tässä nyt myös pikkuhiljaa kehittää itseäni myös henkisesti. En tahdo elää enää muiden tekemien muottien enkä mielipiteiden varassa vaan haluan rakentaa omani. Muistan elävästi kun en vielä tiennyt crossfitistäkään mitään ja mulla oli jo silti mielipide että paska laji... se on sitä pelkkää riehumista ympäriinsä. Nyt silleen vähän hävettää 🤣🙊. Luojan kiitos olin sen verran hullu että halusin siltikin kokeilla, vaikka mua koko ajan joka puolelta varoiteltiinkin. Löysin todella kivan lajin ja ehkä vieläkin paremman ympäristön treenata kuin kuvittelin 💖👌.  Musta on ihanaa nyt jälkeenpäin huomata että kun vaan uskaltaa vähän avautua ympäristölle ja avartaa omaa näkemystään, maailma on täynnä superhienoja juttuja. Pitää vaan uskaltaa astua sen oman kuplan sisältä pois.

Hei kuka tietää, mun seuraava intohimo voi olla vaikka jalkapallo tai JOOGA. Mut tiedättekö se on mun oma vapaavalintani 😊. Toinen mitä juuri hetki sitten taisin blogissa sanoa on, etten aio mitään vihetsmoothieita pipertää jos ne ei omaan suuhun maistu hyvälle... noh.. tänään avarsin hieman näkemystäni ja laitoin varovaisen kourallisen tuorepinaattia oman aamumarjasmoothieni sekaan. Nepä ei sieltä maistunut ja oli hyvää vihreästä huolimatta eli jälleen pieni avartuminen toi jotain hyvää elämään. Toki tästä on lehtikaalisipseihin vielä vähän matkaa, mutta niiden aika tulee jos on tullakseen. Enää en ajatusta sulje pois 😁.

Ehkä tekstin pointti on sellainen että kunnioitetaan kaikkien omia valintoja. Kunnioitetaan aidosti sitä että jaksaa yrittää. Sen oman lajin ei tarvitse olla se ainoa oikea ja sen oman mielipiteen voi aukaista myös muutokselle, näin saa elämään ihan hirveästi lisää hienoja asioita. Kiitos ja aamen 👌

2 kommenttia:

 1. Jep! Itellä on ollu joskus crossfitistä semmonen käsitys, että sitä harrastavilla naisilla jalat on paksut ku sahapukit ja kaikki naisellisuus kropasta häviää. Jep. Näinhän se toki on? :D vitsi miten kypsää ajattelua.
  Viherpirtelöt puolestaan on tökkiny vuodesta 2011 ihan vain ajatuksen tasolla, koska mies hurahti niihin. Mutta arvaatkos mitä, nyt oon vuoden ajan surauttanu joka aamu viherpirtelön. Onneksi ajattelutaidotkin voi joskus kehittyä ja ennakkoluuloista päästä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uuuu mun pitää varmaan testata ihan kuule kunnon viherpirtelöä 😉.

   Hmm mä luulen että vaikka jalat oiskin kuin tukit niin naisellisuutta löytyy monista lajin harrastajista 😁. Mut niin tiiän mitä meinaat 😂

   Poista

Kiitos kommentista.