keskiviikko 29. maaliskuuta 2017

Eka päivä takana uutta ruokavaliota

Eilen mulla alkoi Hannan tekemän ruokiksen noudatus. Muutos edellisiin on todella suuri ja vaikka vieläkin joudun alkuun punnitsemaan ruuat on valinnan varaa kyllä runsaasti. Tarkkoja lukuja ja grammamääriä en blogiin ilmoita tällä kertaa sillä tämä on mulle tehty ruokis ja olen siitä maksanut. Eilen paljastin että kaloreita on runsaasti ja safkis on hiilaripainotteinen. Yksi iso muutos on myös treenijuomiin. Kaikki aminot jätettiin pois ja treenijuomana toimii vesi. Myöskään palkkaria ei tarvitse juoda jos ei esim turhia lisäaineita tai ravinteita jostain syystä halua vaan Hanna on tehnyt ohjeet palautus smoothieen. Itse koen helpommaksi hera+malto+ hedelmä yhdistelyn. Noihin urheilujuomiin saa pitkän pennin uppoamaan jos kaikkea juo joten tähän muutokseen olin kyllä tosi tyytyväinen. Proteiinit turvataan normaali ravinnolla. Mä en huippu-urheilijaksi tähtää joten koen etten ihan kaikkia noita tarvitse. Mulla ei myöskään ole enää niin lihaksen kasvatusinto vaan lähinnä nykyisen säilyttäminen joten siinäkin mielessä.. Joskus jos haluan saan aminot varmasti ottaa mukaan eli ei niitä pois ole suljettu.

Ei enää tarvitte ihan kaikkia purkeloita kaupasta kantaa.

Eilinen meni kyllä syödessä ja vielä kerran syödessä. 8:ssa ateriassa oli puputtamista, mutta yllätyksekseni koin nälkää myös iltaa kohden. Onneksi iltapala oli runsas ja en tiedä voiko vaikuttaa, mutta mä nukuin ihan SAIRAAN hyvin viime yön. Oon kärsinyt jo tosi pitkään huonoista yöunista, mutta heräsin tasan kerran viime yönä ja nukahdin vessakeikan jälkeen heti uudelleen. Oon siis ennen iltaisin ollut mitään hiilaria syömättä ja lähinnä valkuaismunakkaalla mennyt. Nyt oli lautasella hedelmää, leipää, jugurttia, siemeniä ja leikkelettä. NAMS. Munakkaiden jälkeen oli aika luxusta. Mulla on siis iltahiilari ollut kaamea peikko, että ei saa syödä. Jälleen, mukavaa vaihtelua että noita uskomuksia vähän kumotaan jonkun ammattilaisen toimesta. Paino ei eilisen jälkeen muuten ylöspäin ollut tullut grammaakaan. Se on nyt junnannut paikallaan jo pari viikkoa vähän heilahdellen, eilen ollen 101,5kg ja tänään se oli 100.8kg. Joo ei saa jäädä vaakaan kiinni, mutta nyt koitetaan hoitaa yksi pinttymä kerrallaan, ja vaa'alla ravaaminen tulee sitten hetken päästä.

Iltapala
Tällä hetkellä ainoa mitä ns stressaan on että saan kaiken syötyä oikeisiin aikoihin ja ehkä ihan vähän hampaita, kun syö monta kertaa niin happohyökkäys, mut purkka on onneksi keksitty. Täytyy tänään kun Hannan kanssa jutellaan pari kohtaa selventää, mutta muuten voisin sanoa aika innolla tähän lähteväni mukaan. Aina mä kyllä uuteen lähden innolla, joten eipäs nyt kirota näitä juttuja heti alkuun, mutta tässä on sellanen safkis että olo on todella aidosti hyvä heti ekasta päivästä lähtien. Treeneissä jakso aika hemmetin hyvin ja meikä joka ei ennen osannut kyykätä sitten ollenkaan, vetelin itselleni etukyykky kolmosesta enkat aika helposti. Joo nolot 37,5kg mutta jos viime heinäkuussa mulle olis joku sanonu että pystyn tollaseen oisin nauranu aika päin naamaa koska en päässyt kyykyssä edes omalla painolla alas. Väsyin heti.

Eiliset crossfit iltatreenit (kävin aamupv hoitaa noi kyykyt ja 10min hiitin pois alta) oli muuten aikamoista jumppaa. Meillä oli kilsan soutu+40 rinnalle vetoa ja jerkkiä+kilsan juoksu aikaa vastaan. Mulla oli pohkeet aivan soseena jo valmiiksi ja penikat huus hoosiannaa kyllä niin kovaa että itse jouduin tekemään juoksuosuuden pätkien ja kävelemään osittain. Kuitenkin sain aika hyvän ajan ja koko homma oli ns ohi 19,36min. Alkulämppäjuoksut siihen päälle ja hohhoijjakkaa kun oli mahti treeni.Oon aina treeneistä päästyäni äimistynyt miten tyytyväinen voi omaan suoritukseen olla, minä siis JUOKSIN. Sekin olisi ollut mahdottomuus vielä hetki sitten. Soudun hoidin alta pois aika tasan 4minuuttiin ja rivet 7-8 noston seteissä aika nopeasti. Vikaan osuuteen tuhlasin sitten aikaa eli ens kerralla kovempaa ;).

Tiättekö mä meen nyt syömään :D. Mahtia keskiviikkoa kaikille. Ihanaa kun on hyvä olla ihan vaan näin.


4 kommenttia:

 1. Herkullisen näköinen iltapala, maistuis varmaan mullekkin.
  Liisa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se oli hyvää 😁💎. Suosittelen kokeilemaan 😊

   Poista
 2. Toinen onnellinen kyykkääjä täällä. Oon saanu viimein kyykyn sujumaan ihan syvälle asti ja ihan jollain ressukka 25 kilon painolla. Silti fiilis on voittaja ja kyykkäilenkin sit niin innokkaasti että seuraavana päivänä ei pääse pytylle tai siitä pois kun reidet huutaa hoosiannaa :D :D Mielenkiinnolla odotan miten alkaa enkat paukkumaan uudella ruokiksella :) T: Miia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin kyl pientä kehitystä odottelen ✌. Syväkyykky oli aina sellanen mistä salaa haaveilin mut en kyllä ikinä kyenny. Nyt kun kykenen ni on se kyllä vaan kivaa 💎😂. Siis 25kg on niin hyvä alku et eteenpäin 💪

   Poista

Kiitos kommentista.