maanantai 6. helmikuuta 2017

Viime viikon tuloksia

Kova työ tekijänsä palkitsee. Vaikeita hetkiä oli viime viikolla enemmän kuin yksi, mutta jokaisesta selvisin kunnialla ja oon niin ilonen että kestin sillä vaakahan pompsahti -800g alaspäin ollen nyt 101.8kg. Instaa seuraavat tän jo tiesikin 👍🤗.

Viime lauantaina sairastuin sitten flunssaan. Mies oli jo flunssassa viime viikolla ja voin sanoo että tää kipeenä oleminen ei sokerittomaan auta 🙈. Välittömästi iskee herkkuhimot mutta vielä on pystynyt kieltäytymään. Vaikka käytiin leffassakin ja mies veti jälleen LAKUJA. Mä teen sille koht jonku lakukiintiön 😂. Toiselta kun en kuitenkaan oikeasti todellakaan ala mitään herkutonta vaatimaan sillä mun ylipaino ei ole hänen ongelma eikä aiheuttama! Minä pysyin vichylinjalla.

-800g 💪
Ainoo mikä ärsytti sikana oli kyllä se että mä olin jo ostanut liput winter wariin ja koska mies oli vähän vielä kuumeessa p-la yönä ja muhun tauti iski sillon niin ei oikeen toi 2h matka tampereelle halliin istumaan innostanut.

Lepoa olen viettänyt torstaista saakka salilta ja lepo jatkuu niin kauan kuin flunssa. To ja pe mun piti olla jo jokatapauksessa sillä keho oli väsynyt aikamoisesta treeniputkesta ja nää muut nyt sitten tulee vähän kaupan päälle. Mieli kyllä ois jo valmis mut ootetaan nyt.. kyllä perusflunssa muutamassa päivässä häviää 🤒😌👍.4 kommenttia:

 1. Onnittelut taas pudotuksesta! Mulla kesti kaksi viikkoa pahin flunssa, yritin välillä käydä töissäkin, mutta jaksoin aina pari päivää kerrallaan. Nyt alkaa pikku hiljaa jo ehkäpä kenties helpottaa - ilmeisesti liikkeellä on nyt melkoisen sitkeää virusta. Mutta pikaista paranemista sulle! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ou nou, kaks viikkoo tätä ni mä irtisanon sopimuksen 😷🙈. Kiitos, josko selviäisin vähä vähemmällä...

   Poista
 2. Kipeenä kyllä tekee mieli kaikkea! Silloin on vaan haettava tahdonvoimaa kaikin mahdollisin keinoin!

  Miulla on projektissa vähän sama tilanne kuin siulla, jos haluut käydä katsomassa :)

  so-up.fi/emma-karoliina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin tekee 😭. Mut ei auta itkukaan matkassa. Itepäinen joutuu olee. Tosin mullahan on tossa lauantaina tiedossa vapaampaa otetta joten ei montaa päivää tarvi ootella kun saa syödä vähän herkkuja 🙊🖒😄

   Poista

Kiitos kommentista.