tiistai 14. helmikuuta 2017

Viilausta dieettiin

Tänään olikin sitten taas aika kiristää vähän naruja. Tai no nyt kiristä ihan pikkusen enemmän kuin viimeksi. Edelleen muistutan lukijoita että mun dieetti tosiaan on ihan omin kätösin tehty ja kestää vaan 30.5 saakka joten pitkästä ajasta ei ole kyse. Edelleen syön hyvin 🤗. Tän takia lähdin just isoista kaloreista ja hiilarimääristä liikkeelle että löytyy sit varaa vähän kiristellä. Muistutan myös että tää sopii hyvin mulle. Kaikille ei käy samat jutut 😊.

Aamu alkoi smoothiella. Syön puuroa siis vain 4x viikossa eilisestä lähtien. Oli itseasiassa ihan kiva syödä kevyemmin sillä viikonlopun mässyttely tuntuu kyllä vieläkin aika hevisti koko kropassa ja naama on ainakin ihan turvoksissa 🙈. Plus menkat.. need I say more... turvotus ehkä kolminkertastuu..

Päivällä meille oli tulossa vieraita vauvatreffeille. On kyllä uskomattoman hauskaa katsoa miten kaks pikku apinanpoikasta viipottaa menemään 🙊. Heillä on n kuukausi ainoastaan ikäeroa joten leikki oli lähinnä tavaroiden ojentelua sekä repimistä 🙈❤👍. Plus Topias ei hirveästi poikien kanssa oo päässyt temmeltämään joten oli niin ihanaa. Sovittiinkin jo vähän uudesta ajasta.

Lounaasta nipsasin pois pikkumäärän hiilaria, muuten samaa kamaa. Kuitenkin viikkotasolla jo toi aamupuuron vaihtaminen smoothieen miinustaa ihan mukavasti kaloreita ja hiilihydraattia niin ei hirveesti muutosta oo muihin tarpeen tehdä. Banaani jää pois lepopäiviltä. Siinäpä ne muutokset.


Tänään kävin boxilla tekemässä mun uutta aktivaatio-ohjelmaa. Tarkoitus ois saada pakaraan vähän hermotusta takareiden myötä. Mulla on tosi heikot lihakset takaketjussa (koko ei siis tähän vaikuta 😉). Hämäläisen Laura eli mun valmentaja crossfitin saralla siis tekee näitä ja mä oon ainakin tosi tyytyväinen.
Nyt otan illan rennosti!

6 kommenttia:

 1. Mä luin ensin että: "Vitutusta dieettiin" :DD ..sit katsoin tarkemmin uudelleen ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. 🙈😂. Kyl se varmaan tulee sitäki viel jossain vaihees olee 😂😂😂

   Poista
 2. Moi!
  Hienosti menee dieetti! Kertoisitko mitä sunnsmoothie pitää sisällään?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu. Siinä on 250g maitorahkaa, 200g millon mitäkin mehukeittoa ja 100g millon mitäkin marjaa. 5g hasselpähkinäöljyä ja 1dl vettä 👍

   Poista
 3. Hei! mitätuo valkonen kastikeon tuossa ruokakuvssa?terv. utelias herkuttelija

  VastaaPoista

Kiitos kommentista.