perjantai 3. helmikuuta 2017

Sen ärsyttävän hetken ohittaminen

Mä uskoisin että jokaisella sekä laihduttajalla että kuntoilijalla tulee eteensä hetkiä joissa tulokset jäävät junnaamaan. Nää on niitä hetkiä missä se tahdon voima ja päättäväisyys punnitaan. Mulla se hetki on juurikin nyt päällä. Näköjään viikko 5 pyyhkii mulla lattiaa. Paino on noussut, en tiedä vielä kuinka paljon, oon aivan turvoksissa, oikein tunnen sen ja ärsyttävyys on katossa. Eilen illalla kävi mielessä että fuck it, mitä mä oikeen yritän jos jo 5viikon jälkeen tulee tällanen jumi.

Hyvä 'uus' välipala löytyny 👍

Tänään aamulla mieli oli hiukan kirkkaampi. Ei nyt mitenkään täysin ja ärsyttää mua ihan sikana nytkin, mutta koitan koko ajan palauttaa mieleeni että mä en tee tätä hommaa vaa'an mukaan vaan sen olon. Se ei aina vaan ole kauhean helppoa sillä vaaka kun on sitä elämää hallinnut suurimman osan aikuisiästä on ajatuksen muuttaminen lähes kokonaan ääripäähän hyvinkin hankalaa. Musta mun on kuitenkin turha lässyttää dieetistä ja tiukkuudesta mikäli en itse nimenomaan vaikeiden aikojen yli taistele. Plus 5pv tai 5viikkoa on hyvin lyhyt aika dieetille. Varsinkin jos kerran viikossa aikoo pitää karkkipäivän on sillä helppo tuhota viikon tulokset.. uskokaa pois tää on jotain minkä tiedän. Varsinkin jos muutenkin on pitkä projekti tiedossa, pitäisi ajatella pitkällä tähtäimellä ja ens alkuun olla vähintään muutana viikko tiukkana. Sen jälkeen harkita uudelleen. Tuo sokeri kun vie ne hyvät ajatukset usein unholaan.

Kuitenkaan mitään hyviä neuvoja mulla ei sinänsä ole. Muuta kuin pitää se tavoite mielessä. Mulla se on oma hyvänolontunne minkä saan kun onnistun vaikeiden aikojenkin yli ja kesäkuussa näen tuloksia. Oon nimittäin aivan varma että niitähän näkyy ja paljon. Sanoi tuo typerä vaaka ihan mitä vaan!

Loppuun teille piristys viikonloppua varten puhelinrosvolta 🙈😂😉


Instaa muistakaa myös seurailla hannamv85, siellä useemminkin seikkailuita 💪

4 kommenttia:

 1. Mä pidin tänään ihan tietoisen karkkipäivän, ensimmäisen sittem viime vuoden. Nyt jo harmittaa, huono olohan niistä tuli. Ehkäpä taas muistan sitten ettei tarvii vän aikaan taas ostella tuommosia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitkän tauon jälkeen huono olo on varmaan joo aika taattu 🤔.. erikseen ittensä kanssa sovitut on musta eri asia kun 'repsut', joten älä koe huonoo omaatuntoa nyt taas tiukast ja sitte hetken kanssa uudestaa 💪👍

   Poista
 2. Hei! Usein sanotaan et paino junnaa siinä kohalla missä se on ollu pitkään joskus aiemmin.. ootko huomannut tämmöstä omalla kohdallasi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmm. Joo toi 105-104kg:n rajapyykki oli kyllä sellanen.. siinä junnas aika kauan ja joskus ennen ns sampo aikaa painoin tuon verran aika kauan.

   Poista

Kiitos kommentista.