perjantai 17. helmikuuta 2017

Se vaihe kun mitään ei tapahdu

Tiättekö sen tasannevaiheen dieetissä. Kun paino ei enää tipukkaan niin nopeesti eikä kunto mene edes silmällä tai kuvilla katsoen samaa tahtia eteenpäin. Mulla on se vaihe, jos jotain niin tuntuu löysemmältä ja plösömmältä kuin hetkeen... toki nää naistenpäivätkin vaikuttanee asiaan.

On sellanen löysä olo. Mun ikiläski kädet myös jos jotain niin on löllömmät vaikka miten jännittää 😂😭. Mutta kyllä se tästä. Tää on se vaihe kun se rasvasolu tyhjenee ja rasvaa kyllä palaa. Kuulemma 🙈.

Eilisen aamiainen
Tänään kävin reippaana heti aamusta wodilla kuolemassa. Ja kun sanon kuolemassa niin tarkoitan itkemässä omaa huonoa kuntoani. Ihan aidosti veeitutti niin paljon että pillahdin itkuun. Tota ei kovin usein tapahdu ja en ois päätäni saanut kasaan ilman Lauraa. Mä pystyin jatkaa treenin loppuun mut kyllä siinä ego otti vähän kolauksen. Oli kaameeta huomata kuinka oikeasti huono peruskunto mulla on. Tai ainakin tänään oli huono. Hyvä treeni mut minkäs teet kun ne burpeet nyt vaan on jäätäviä.Tossa oli meijän tän päivän treeni. Mä alotan muuten Lauran kanssa reenailee muutenki tossa maaliskuun puolella silleen ohjatummin. Pikkuhiljaa tapahtuu varmaan siirtyminen pois kuntosalimaailmasta ainakin hetkeksi. Kyseessä on vähän sellanen luonnollinen siirtymä lajista toiseen. Aika ei riitä mitenkään molempiin eikä oikeen budjettikaan. Sampon kanssa sit varmasti keksitään jotain muuta 🤗. Meistäkin kun on kuitenkin tullut kavereita noin niinkun off elämässä niin onneksi sitä näkee sit muuallakin 😊.

Kesällä voi olla että otan jonkun 10kerran kortin kun miehellä on lomaa mutta sen näkeepi sitten.

Illalla ois hieroja ja huomenna pidän viikon ekan 🤔 joo,o, lepopäivän. On menny vähän ehkä taas lennokkaasti ni nyt on kehon levättävä. Ehkä jotain venyttely rullausjuttua mut muuten relax.  Oikeen hyvää viikonlopun tunnelmaa kaikille 😘

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista.