maanantai 13. helmikuuta 2017

Kyllä tuntuu

Viikonloppu takana ja olihan sellanen viikonloppu että näitä ei ihan joka kuukausi jaksas 😂🙈. Niin siistiä silti.

No palataanpa kuitenkin la aamuun:
Herätys 6.50 ja aamupalalle. Oli pakko tankkaa päivää varten joten mun lautaselta löytyi munakokkelia, broiskun pekonia, leipää, ja puuro hillolla. N klo 8.15 lähdin boxille päin ajelee.Aamupaino tankkaukseen lähdössä

Tiimin doping aineet 😂😉
Boxilla huomas heti että nyt on jännitystä ilmassa ja mua jännitti ihan sairaasti. Oltiin etukäteen lajeista saatu tietää vihjeitä mutta itse lajit julkaistiin vasta juuri ennen lähtöjä ja mä olin tiimini kanssa 2.ssa hiitissä. 1.laji olikin mulle se päivän pahin.

Laji 1: sprint relay
Joka tiimin jäsen suorittaa
21 maastavetoa
15 bar over burpeeta
9 thrusteria
Naisilla paino 25kg ja time cap 8min koko joukkueella.
Kun mä kuulin ja näin tän ni jännitys nous johonkin potenssiin sata. Ensinnäkin 15burpeeta ja 25kilolla thrustereita.. mun etukyykky max on oikeesti joku 25kg 🙈. Tiesin samantien et tää on paha ja niin se oliki. Olin joukkueen ankkurina ja muut veti ihan TÖRKEEN hienosti. Mulla meni ok thrustereihin saakka. En muista mitään 7nnen burpeen jälkeen ja olin kuulemma 4thrusteria saanu paskimmalla tekniikalla ikinä jonka jälkeen kupsahin lattiaan.. totaali black out ja mitään tietoo ajasta ja paikasta. Taju ei menny mut joku zombitila kyl tuli päälle... tiimikaverit huolehti mut happee haukkaa 👍. Timecap tuli vastaan ja oltiin ekan lajin jälkeen sijalla 14/15...

Laji 2: karen goes rowing
Nais ja miesparit tiimin sisästä suorittaa.
500m+500m soutu jonka aikana toinen pari pitää maastavetotankoa ylhäällä. Aina kun soudetaan tanko on ylhäällä.
Yhteensä siis 2km soutua.
Tämän jälkeen 150heittoa wall ballia jotka saa joukkue jakaa miten haluaa, mutta jokaisen jäsenen on heitettävä vähintään 1heitto.
Tää laji oli hyvä ja aika helppo mulle koska mun tiimin jäsenet heitteli lähes kaikki wallballit menemään. He komppas mua kaikin keinoin. Ja antoivat ihan kaiken itestään. Olin niin ylpee 👍❤. Oltiin tässä lajissa 5/15 kivuttiin myös kokonaistuloksissa.

Lisää kuvateksti
3 laji: split chipper
20 stoh (n 27,5kg)
40 kb gtoh (kahvakuulalla tempaus) naisilla 12kg kuula
40 punnerrusta
40 air squat
20 box jump
Toistot saa jakaa parien kesken miten haluaa. Me Teron kanssa puolitettiin.
Suoritettiin nais-mies pareina
Tätä lajia mä ootin. Koko toi alkusetti oli ihan mun mukavuusaluetta ja tiesin että toi tangon ylösvieminen tolla painolla on helppo keissi. Samoin ku nuo kahvakuula tempauksetkin. Punnerrukset menee ja kyykytkin. Box jumpin sai askeltaa joten sitäkään ei jännitetty. Ihan ei 10sakkiin keretty mutta meijän fiilis oli aivan törkeen hyvä ja kaikki anto kaikkensa. Niin hyvä joukkue!.


Finaaliin meni 3parasta ja me ei oltu kyllä lähellä. Ehkä onneks kun kuulin että finaalissa oli 50synkronoitua burpeeta 🙈.
Finaalin jälkeen lähdin valmistautumaan illanviettoon.
Vähä ruokaa vähän meikkiä ja mekko päälle.Pukukoodina oli ykköset ylle ja tossa oli meitin luukki. Ihan hetkeen ei jaksa samaa pakkelimäärää kyllä turpavärkkiin laittaa 🙊😅.

Iltamat oli oikein hauskat ja kirsikkana kakunpäälle sain diplomin vuoden asenteessta. 16 palkittiin ja mä olin yks heistä. Aikamoinen kunnia!. Musta kyllä kaikki ansaitsee taputuksen olalle, sen verran upeeta väkee tuolla boxilla on!

Huh aika megakirjotus. Jos jaksoit tänne saakka lukea niin kiitos. Paino oli 103kilon tuntumassa siidereiden ja mäkkärin jälkeen. Tästä eteenpäin taas 🙏💎

4 kommenttia:

 1. Huh, kuulostaa hurjalta! Paljon jää vaan tajuamatta kun ei tiiä mitä nuo kaikki liikkeet on... :D esim. mikä on thruster?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mä lyhensin ne tähän kun ois tullu kilometri selitettävää jos joka liikkeen aukasee 🙈. Thruster on yhdistettynä etukyykky josta suoraan jatketaan pystypunnerrukseen. Lantiolla annetaan ns vauhtia käsille ☺. Liike on siis täysin yhtenäinen.

   Poista
 2. Voi miten kauniilta ja hyvinvoivalta sie näytät! <3 Ja huhhuh mikä treeni, ois voinut käydä miulle samallalailla :D Onneksi kuitenkin selvisit ja oli ilmeisesti mukava ilta, olet diplomisi ansainnut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos ❤. Oli kyllä aika karmaseva toi eka laji. Onneks mulla oli paras joukkue tukena 🤗

   Poista

Kiitos kommentista.