lauantai 25. helmikuuta 2017

Helmikuun yhteenvetoa

Selkeästi hankalampi kuukausi oli tää toka. Ei niinkään ehkä dieettinäkökulmasta mutta flunssa jylläsi meillä pari viikkoa heti alkuun joten se toi mielialaa hieman alemmas. Toki painonputoaminen hidastui myös tammikuuhun verrattuna, mutta toisaalta on tämä kuukausi kyllä lyhyempikin. Kokonaisuutena olen kuitenkin tyytyväinen tuloksiin 👍😊. Nyt on varmaan nesteet jo pudoteltu ja ihka-aitoa läskiäkin seassa on 😁.

Helmikuun painonpudotus :-2,4kg

Kokonaistulos vuoden alusta -7,5kg
Olisin toivonut salaa olevani jo alle sadan mutta mun mielestä -7,5kiloa pois 57päivässä on ihan älyttömän hyvin. Joten en voi kyllä valittaa! Vielä on 3kuukautta ekaa etappia aikaa ja sitten kattoo mihin päästiin. Mä oon suoraan sanoen ajatellut jatkavani, mutta en ota mitään painetta ennen kuin tää eka 5kk on taputeltu.

Liikuntaa tuli selkeästi vähemmän tässä kuussa. Kuten sanoin, flunssa vei helmikuun parhaimman terän ja kävin salilla kokonaista 3kertaa. Huppista vaan. Crossfitissä tosin vietin kyllä aikaa sitten enemmän ja crossfittunteja vietin boxilla 14 plus kisapäivä. Mitään liikuntatavoitetta mulla ei sinänsä maaliskuulle ole. Ajattelin jatkaa samaa tahtia eli teen sitä mikä hyvältä tuntuu.


Kehonkuvan muutos kiinnostaa varmaan myös, joten tässä olis jälleen pari kuvaa muutoksesta. Kuvat on päivästä 1 tähän päivään. Välissä tietty puoliväli.
Mun oma hyväolo on jo käsinkosketeltavan parempaa kuin joulun alla. Mitään tavoitetta ei sen kummemmin maaliskuulle muutenkaan ole vaan meen täysin fiilispohjilta. Joo se alle 100kg olis kiva mutta eiköhän se tässä kohta jo alitu. Ainoa tavoite on siis pysyä ruokavaliossa ja pitäytyä yhdessä cheatpäivässä. Tuon onnistuessa olen tehnyt sen minkä voin painon eteen ja se asettuu juuri siihen mihin on asettuakseen 😊💪👍.

8 kommenttia:

 1. Kuten itsekkin sanoit; älyttömän hyvä tulos! Ja kuvissa on selvää muutosta. Hyvä sinä! :) -Rouva R // Rakkauden rasvaprosentti-

  VastaaPoista
 2. Wou, tulokset näkyy selvästi kuvista! Ei mene kauaa kun 100 alittuu, mutta muista jo nyt taputella itseäsi olalle hyvin menneestä alkuvuodesta :)

  Omassa vakaan hiljalleen aloitetussa elämäntapamuutoksessa tuli tällä viikolla taas takapakkia - eikä vähiten masennuksen kanssa kamppailun takia. Aika puuduttavaa välillä tämä jatkuva taistelu, mutta ei auta kuin uskoa siihen valoisampaan aikaan :P Tunnesyömisen ja liikunnan ilon löytymisen kanssa on vain paljon tehtävää vielä. Itseasiassa tämä päivä tuntuu jo helpommalta kuin mennyt viikko :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Masennus on kyllä varmasti jo ihan oma kamppailunsa. Kovasti sinulle voimia myös siihen. Hienoa jos edes yksi päivä tuntuu helpommalta ❤. Pikkuhiljaa tuloksiin ja muutoksiin 😊

   Poista
 3. Oijoi kun näyttää hyvältä meiningiltä :) Tuoltahan alkaa kohta jo vatsapalikat erottua :D Meikä on malttanut pysyä pois vaa'alta ja olo on mitä mainioin. Treeni kulkee ja fiilis on hyvä. Tää päätös olla laihduttamatta toimii toistaiseksi ihan loistavasti :) Tsemppiä! T: Miia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No tällä elän taas kyllä hetken 😘. Vatsapalat on kyllä vielä kaukana mutta kiitos 😊. Joo vaaka on kakka kapistus!!!! Tsemppiä myös sinulle!

   Poista
 4. Vautsi, ihan huikee ero kuvissa, paljon tsemiä jatkoon! täällä toinen jolla projekti meneillään ;)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista.