sunnuntai 1. tammikuuta 2017

Vuoden 2017 tavoitteet

Mä tein jo tossa vähän sellasta tavoitelistan tynkää mitä haluisin saavuttaa vuonna 2017 esim crossfitissä. Kuitenkin tavoitteita on toki muitakin, mutta kyllä vielä ensi vuoden vähintään kotona viettäessä ne sijoittuu aika pitkälti kuitenkin tuonne urheilun maailmaan.


Tuosta listasta joudun kyllä tuan maastavedon maximin muuttamaan 100kiloon sillä meni jo kolmoset 85:llä kilolla ja väitän että reservistä ois voinu irrota toi 90kiloa jo nyt. Kaikki muut onkin sitten oman aikansa vaativia harjotteita ja vaikein tulee olemaan joko käsinseisonta tai tuplahypyt.

Painon osalta mulla ei ole minkäännäköistä tavoitetta. Mutta yllätys yllätys ruokavalion suhteen on. Minä lähden nyt dieetille. Ihan puhtaasti puolen vuoden ajaksi ja paino tippuu sen mitä tuona aikana on tippuakseen. Alko niin paljon ärsyttää jo toi junnaaminen että mietin tätä päätöstä viikon verran. Dieetti ei ole vähähiilarinen vaan syön kyllä ihan riittävän määrän. 30.5 loppuu sitten tää dieetti ja palaan ihan kotiruoan pariin mutta järkevällä otteella ja sitten taas katsotaan mihin lähdetään 👍.
Kuten ylläolevista annoksista huomaa, edelleen syön 👍🙈.

En tiiä miksi mutta tää tuntui jotenkin nyt oikealta vaihtoehdolta minulle. Katotaan kuuden kuukauden jälkeen mihin päästiin. Blogia päivitän varmaan enemmän fiilispohjalta, painoa kun en aio nyt seurata niin tarkkaan. Ehkä kuvia onkin sit enemmän 🤔. Tässä lähtötilannekuvat.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista.