keskiviikko 18. tammikuuta 2017

Voittajan on helppo hymyillä

Mä oon niiiiiin voittaja! Te ette tiedä millasen taistelun takana eilinen herkuttomuus oli. Niin huonoilla yöunilla ja kaikenlisäks pms mitä ilmeisemmin kaupan päälle ainakin turvotuksesta päätellen ja yks kuumeinen toooodella ärtsy lapsonen ni mä olin ihan valmis suklaamaan tarjoamaan sokeritrippiin. Mut EN jumantsuikkeli kuulkaa sortunu! Tää tuntuu niin paljon paremmalle kun suklaa. Joku palo onnistua on kyllä syttynyt.

Täähän ilta ei sinällään sen helpompi tuu olee koska jos mahdollista niin unta on saatu vielä vähemmän. Toisaalta sitten on helpompi sillä mulla on niin voittajafiilis eilisestä että sillä ratsastaa jo piiiitkälle 💪. Eilen yks hyvä keino vähän saada 'hyvää' oli tehä prodepannari banaanilla ja maapähkinävoilla. Se hetken jopa autto. Mulla noi korvaukset ei yleensä auta. Suklaa on suklaata vaikka miten koittas syödä mitään muuta 🙈. Mieheni sanoin silti noi vaikeat illat on niitä missä se päättäväisyys kuitenkin punnitaan ja minähän päätin onnistua.


Tää on parasta mpvoita! 
Salille en kyllä päässyt. Tein diilin itseni kanssa jo alussa että liikkumaan en todellakaan pakota itseäni vaan sen on tultava ilon kautta. Mä tykkään ihan liikaa sekä crossfitistä että kuntosalista tehdäkseni niistä pakkopullaa. Joten eilinen väsymys vei voiton ja mulle se on ihan fine. Tänään onkin sit jo palo lähtee reenaa 🤗. Meillä ois ollut Sampon kanssa jo aamupv treenit mutta mä en kipeetä lasta vaikka oiskin vain hampaista johtuvaa, jätä muiden hoitoon joten peruin sen ja sovittiin appivanhempien kanssa että ens viikolla sitten 😊.

Lapsen olo menee näissä aina edelle. Kyllä mäkin pikkusena aina äiskän tai iskän sylkyssä olin kipeenä mieluiten. Mut sellasta tänne. Toivotaan et alkas unensaanti taas helpottaa kohta 🖒.
2 kommenttia:

  1. Huikeeta, sun hyvä fiilis todellakin välittyi tästä postauksesta. :-) Mä kamppailen kanssa tällä hetkellä väsymyksen kanssa, ja tekisi niin pirusti mieli tarttua lakupussiin, joka tuli hölmöyksissä ostettua. Sun tekstistä sai tsemppiä - jospa mäkin saisin huomenna sanottua, että jäi herkut herkuttelematta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Väsymys on niiiiiiin paha. Avot huutaa nopeita sokereita. Nyt vaan koko ajan mielessä kuin hyvä olo siitä syömättä jättämisestä tulee. Varsinkin jos ei ole herkkupäivän aika 👍😉. Mullon vielä illallakin ihan superhyvä olo 💪

      Poista

Kiitos kommentista.