tiistai 17. tammikuuta 2017

Uneton yö... sokerihiiri yrittää pinnalle

Voiha venäjä... meillä pikkuäijälle nous kuume yöllä. Ei mitään varotusta paitsi hiukan kiukkunen eilispäivä ja ilta jollon mun ois pitäny heti hiffaa tarkastaa hampaat. No en tajunnu ja tulos on yksi valvottu yö takana ja 3hammasta puhkeemassa samaan aikaan kulmat ylös ja yksi alas. Topsuhan on hampaita tehny jo 2.5kk lähtien joten uus juttu tää ei oo, mutta nää on vissiin ne kivuliaat? Aamulla klo 5 luovutettiin ees yrittäminen, puuhapete ja sanabileet pyörimään ja äiskän syliin lääkkeen jälkeen maidolle johon hän viä nukahti tunniks. Voi että kävi sääliksi.

Kaiken mukavan lisäksi meijän piti mun auto saada korjaamolle heti aamusta. Mikäs siinä muu kuin sitte lenkkivaatteet niskaan ikijääautoa sulattamaan ja liikkeelle. Hemmetti että veetutti kyllä KOKO matkan 🙈😂. Onneks takas kotona odotti lääkkeen hiukan parantama hymyilevä pikku-ukko ja hyvin ymmärtänyt mies kahvipannun kanssa. Toim huom VOI olla että saatoin hieman äksyillä miehelle ennen tonne ulos lähtemistä 🤐😂. No mut lupaus on lupaus ja minä sen lupasin hoitaa, olkoonkin sitten viimetingassa.

Nyt sitte poitsu nukkuu aamupäikkäreitä joilta en todellakaan herätä häntä ja minä istun hipihiljaa ja mun maha oikeen kerjää sokeriherkkuja 🙈. Ja pää varsinki.  Tää päivä tulee olemaan tuskanen illasta edes puhumatta!. Voehan venäjä edelleen. Tiiän myös että mun tukipilari miekkonen on ihan samassa sokerinhimoissa väsyneenä. Voi läskin jumala, elä nyt ota meitä takaisin. Pääsimme juuri kultistasi hieman kauemmaksi.

Onneks salille on mahis lähtee ja nyt on kyllä eka kerta pitkään aikaan kun sinne joudun ihan kunnolla itteni tsemppaamaan ... tsempatkaa tekin ystäväni!

4 kommenttia:

 1. Nyt vaan tiukkana Hanna!
  Itselläkin oli tänää työn ja tuskan takana lähteä salille mutta onneks tuli mentyä ja tehtyä vaikka vähän naama irvessä 😃

  T:Jenni

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. 😘. Joo en sorru. Ois ihan tyhmää, mut ei tää väsyneenä ihan niin helppoo oo 😴🙈

   Poista
 2. Hekuksi hedelmiä.
  Porkkanoita.
  Rahkaa. Syö jos tekee mieli. Mutta syö jotain tervellistä.
  Ja ajattele hetkiä herkkujen jälkeen, ei ole niin hyvä mieli ja olo. Kuin se että jätätkin ne ottamatta. NIIN helposti sanottu, mutta vaikea käytännössä.
  Tee jotain kivaa, pese hampaat, juo vettä. Mitä näitä nyt onkaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. 😊. Ei kyl mul toimi toi korvauslinja 🙈💩. Mut hampaitten pesu ja ajatustyö toimii. Onneks tuo pikkupoika pitää kyllä myös kiireisenä. Herra kun ei aamun jälkeen ole myöskään nukkunut 🙈

   Poista

Kiitos kommentista.