torstai 12. tammikuuta 2017

Tulessa

Pikku pippurisuus on selkeästi saavuttanut tiensä minuun. Oon niin tulessa! En oikeesti muista milloin viimeksi mulla ois ollut tällanen motivaatiobuusti ja pystyn tällä hetkellä mihin vaan. Paitsi ehkä eiliseen crossfit treeniin. Äh että ärsytti mut päänsärky keskeytti mun treenin ja jäi sen verran hampaankoloon että teen tuon kovan treenin kyllä sitten salilla myöhemmin. Joskus on pakko myöntää kehon väsynyt olotila ja keskeyttää kuin jatkaa ja puskea liikaa. Tein kyllä aamupäivästä Sampon kanssa killeri olkapäätreenin joten sillälailla oon tyytyväinen mutta kismitti että typerä päänsärky nyt vaan esti cf treenit. 

Ruokailut sen sijaan pysyi niin hyvin migreenistä huolimatta käsissä että oon vaan superylpee itestäni👍. Oon melko varma että migreeni sai alkunsa pää alaspäin tehtävistä jutuista sillä noi mun niskat on vieläkin aika juntturassa. Tietty en voi varma olla mutta siinä aloin tuntea jyskeen aika maksimi tasolla. 


Toivottavasti ei kyllästytä jo nää mun ruokapäivikset mut musta on kivaa kuvata ja raportoida mitä oon syöpönny. Silleen pysyy myös motivaatio yllä syödä just eikä melkein kun on vähän niinkun tilivelvollinen blogille 😉. Multa voi myös kysyä ihan mitä vaan mun ruokiksesta ja kerron ilomielin 😊🐫. 

Ny lähen poitsun leikkeihin mukaan 🤗

8 kommenttia:

 1. Mielestäni noi ruokakuvat on kivoja:) Niistä saa vähän vinkkejä/ideoita itsellekin:) Minua kiinnostaisi että mitä tuossa kuvassa on jossa on banskuja, jonkinlainen proteiinilettu? Oisko reseptiä? :) Itselläkin menee ruokavalion suhteen nyt hyvin, flunssasta kun selviän pääsen taas liikkumaan. Lääkäri määräsi lepoa huomiseen saakka, pitkittinyt ylähengistystieinfektio. Harmittaa aika lailla kun ei pääse liikkumaan, mutta näillä mennään ei voi mitään. -Laura-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rauhassa vaan. Kuhan ruuat on näpissä niin se on jo tosi paljon 💪🤗. Siis joo mut se on ihan fastin pannarijauheesta tehty plätty eli ei sen kummempaa ohjetta oo...

   Poista
  2. aa okei. Olenkin joskus miettinyt sen jauheen ostamista, miettinyt että onko se oikeasti hyvää ja mikä maku olisi hyvä:)

   Poista
  3. No ei se kyl ihan peruslätylle maistu 🙈. Mut kyllä siinä idea tulee hyvin lautaselle 😊 eli ihan hyviä on. Tilasin just uutta bodylabin niin voin kertoo kun oon hieman tuotetestannut.

   Poista
 2. Ootko hei maistanu muita kun noita Fastin pannarijauheita? :) Mie tein kerran sillä pannareita ja ne oli niin makeita, etten pystyny yhtä palaa enempää syömään :( ois kiva, jos ois joku toinen valmiste, mikä ei ois niin makee!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En oikee oo. Mut just tilasin bodylabin pannarijauhoo. Voin siitä kirjottaa fiilikset kun oon maistellu 💪

   Poista
 3. Treenivaatepostaus olis kiva :) Oon nyt itte oppinu just käyttämään noita trikoita ilman että ällöttää ja hävettää, mut kivoja treenipaitoja on vaikeempi löytää. Osa teknisistä paidoista hiostaa ihan helvetisti :D Käytän nyt pitkiä puuvillatoppeja ja niiden päällä jotain löysää paitaa, mut kaks paitaa päällekkäin on kans aika hikistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Treenivaatepostaus, hmmm ok. Mä kehitän 😊. Joo mä tiedän, must tuntuu et sellut hylskyy joissain housuissa ja väri on aina tiiviisti MUSTA 😂. Ehkä mä josko hoikistun niin yritän haalia muunkin värisiä alaosia 👍

   Poista

Kiitos kommentista.