keskiviikko 4. tammikuuta 2017

Ruokasettii

4.päivä dieettiä alkanut ja karkeesti laskettuna 146pv jäljellä 😉. Fiilis on hyvä. Oon alkanut tekee sellasta kasvokuvaproggista et otan joka aamu kasvokuvan tän dieetin ajalta ja haluun tietää muuttuuko kasvot yhtään. Ehkä saan sen sitten toukokuussa blogiinkin laitettua. Haluun a nähä miten puhdas ruoka voi vaikuttaa ihoon ja b kapeneeko posket yhtään.

Ei tällasia kasvokuvia kuitenkaan. 
Vaan enemmänkin tällasia ei niin imartelevia 🙈

Mähän tein tän dieetin vähän niinkun itselleni eli oon myös vastuussa vaan itelleni. Hyväksytin, tai oikeemmin kysyin Sampolta et näyttikö hyvälle ja sain peukut takasin eli ilmeisesti oli hyvä. Haluun kuitenkin monipuolisuutta ruokaan enkä vaan syyä riisiä ja kanaa puolta vuotta niin oonkin koittanu vähän vaihdella eri keinoin päivän ruokia 👍. Koitan syödä vähän vähemmän punasta lihaa niin kyllähän sitä kanaa tulee menemään. Kuitenkin syön myös lohta. Harvemmin, mutta sillon tällön noin kerran viikossa se on mukavaa vaihtelua. Puuron vedän 60g joka aamu ja tänään oli eka kerta kun ei tehny tiukkaa. Ehkä aineenvaihdunta alkais kohta rullaa.Heh. Täytyy myöntää et toi prodepannari ei ehkä tyylipisteitä saa ulkonäöstä mut hyvää se oli. Banaanista jouduin taistelee poitsun kanssa 😅.

En kaloreista oo varma mutta treenijuomineen luulisin niiden huitelevan n 1600-2000kcal hujakoilla eli vaihtelua tulee myös. Riippuen tosiaan esim onko treeni vai lepo.

Tänään en vielä tiiä mitä teen treenin suhteen. Crossfitti ois illalla mutta voi olla että lepopv tulis kanssa tarpeen.. no saa nähdä. Koitan palailla huomenna astialle 👍😘.

2 kommenttia:

 1. Moi!
  Tosi kiva kuulla miten dieettisi lähtee käyntiin ja etenee! Ja hyvä idea tuo kasvokuvan ottaminen joka päivä, ei niitä muutoksia kuitenkaan itse muuten näe. :) Alkoi itselläkin tekemään kovasti lohta mieli kun näin tuon kuvan, pitää ehkä suunnata kauppaan :D
  Kovasti tsemppiä projektiisi, jään innolla seurailemaan edistystäsi! :)

  -vanessa
  uusialkuni.blogspot.fi

  VastaaPoista
 2. Jee hyvä että kiinnostaa 👍😘. Mä mietinki jo et kiinnostaaks ketään tälläsen juupaseipäs tyypin laihdutukset enää 🙈. Mut niinku sanoin ni nyt on kyl ihan eri fiilis alottaa kun ei oo mihkään painoon sidottu tavote 🤗.

  VastaaPoista

Kiitos kommentista.