torstai 5. tammikuuta 2017

Vinkistä vaari

Päivää päivää kaikille. 5pv dieettiä startannut ja mä en edelleen käsitä kuin hyvä fiilis ja flow nyt on. Jotenkin ihan eri kuin aikaisemmin. Ehkä sit sekin on aukaissut mulla tän ladun helpommaksi etten tosiaan kanna vastuuta kuin itselleni. Niinhän sen loppupeleissä pitääkin olla. Itse tässä tehdään ja itselle tätä dieettiä pidetään. Jotta mun itseni hyvä olo lisääntyisi.

Eilisen ruokapäiväkirja 
Mä tässä jo ennen dieetin julkistamista pohdin sitäkin että kiinnostaako tällasen ns vanhan kehäraakin uhoaminen ketään. Niin monta kertaa oon epäonnistunutkin. En ees oikeen tiedä miksi. Ehkä liian suuret odotukset ahdettuna liian lyhyelle aikavälille myös sai turhautumista aikaan ja luovutus oli helpompaa kun ei se nyt ollutkaan mahdollista. Tällä kertaa kun tavoitteena ei ole mitään, on ehkä myös vapauttavampaa nauttia vaan matkasta. Oon myös rehellisesti kuvannut joka päivä annokseni mitä syön ja niin aion vastakin tehdä. Silläkin tavallaan estän sortumista. Ei ois kauheen siistiä ottaa kuvaa mäkin renkaista.

Just heränny ja heti kuvaan
Oon psyykannut joka aamu itseni silleen pystyyn että en käy tänäkään aamuna vaa'alla. Eli edelleen mullei oo mitään hajustakaan mitä se näyttää ja oon aika ylpee itsestäni. Tää on harvinaista mulle: toimiva vaaka mutten hypikkään sille koko aikaa 👍. 

Eilen tein jotain mitä en oo miljoonaan vuoteen tehny. MATALASYKKEISEN aerobisen 🤓. Kiitos muuten anolle joka linkkas sen tikiksen jutun kommentteihin. Siinä oli ihan fiksua asiaa. Mä koitan näissäkin skarppailla. Siis et enemmän tollasta peruskuntoa. En vaan tykkää niistä kun tulee tylsää.. kävin mä kyllä crossfitissäkin. Siellä oli treeninä olkapäävoimaa sekä sitten tukiliikkeitä olkapäille. Eli parannettiin olkalihaksen toimivuutta. 
Eilisen kulutetut kalorit. 

Proggis etenee siis vieläkin hyvillä fiiliksillä ja tänään Sampon kanssa treenit. Jeppsistä jee.

2 kommenttia:

 1. Olipas tullut monta postausta - hetki meni, että sain kaikki luettua! :) Miulla menossa dieetissä neljäs päivä ja hyvin kulkee! Ruokaa saisi olla enemmänkin, mutta eiköhän tähän pikkuhiljaa totu :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh joo. Mä innostyin kun nyt on vähän enemmän kerrottavaakin 😄
   Hienoo. Hyvä me 👍. Mullon kyllä vielä ihan kiitettävästi.. vasta helmikuun lopulla kiristän pikkusen tahtia 😊.

   Poista

Kiitos kommentista.