perjantai 13. tammikuuta 2017

Olenko ollut rehellinen itselleni?

Tavoitteita on vaikea asettaa jos mitään muuta tavoitetta ei ole kuin pysyä ruokavaliossa. Tein tarkoituksella ja tietoisesti tämän dieetin aloituksen täysin eri tavalla kuin aina ennen. Ennen olen asettanut jonkun hirveän tavoitteen itselleni esim ekan kk:n aikana eka 10kg pois. Sitten kun viikon jälkeen ei ollutkaan lähtenyt 7kiloa (kyllä, liiottelen) jota tietenkin haaveilin niin se oli sitten lupa lipsua. Enhän kuitenkaan tule onnistumaan edes ensimmäisessä tavoitteessani. Nyt olen päättänyt olla pitkäjänteinen ja fiksu näiden tavoitteiden kanssa ja mulla ei ole yhtäkään välitavoitetta niin painon kuin minkään muunkaan kuin dieetissä pysymisen suhteen. Eli ainokainen tavoite on mennä viikko ja päivä kerrallaan täydellisesti hyvää ruokaa syöden.

En oleta että tää mun juntturassa jo muutenkin ollut painoni putoaa mitenkään rakettimaisesti, mutta se miltä sisällä tuntuu on tällä hetkellä paljon tärkeämpää. Ehkä mä kuitenkin sitten olen hiffannut pikkuhiljaa että ruoka voi olla sekä lääkettä että myrkkyä. Olo sen kertoo. Rehellinen haluan myös olla eli tiedän toki järjellä että tällainen motivaatio ei missään nimessä tule kantamaan koko puolen vuoden yli mutta uskon että pienellä taistelutahdolla pääsen vaikeistakin ajoista ohi 💪🤗.


Eilen kävin crossfitissä ja nyon kroppa kyllä sen tuntunenkin. Meillä oli 30minuutin sellanen 4eri liikkeen jumppa. Tehtiin liikkeitä aina 1min ja vaihto ja kierroksen jälkeen 1min tauko. Liikkeinä oli soutu, boxihyppy, wallball ja kahvakuula heilautus. Tarkoituksena oli tehdä koko 30min keskisykkeellä mut eihän noissa wall balleissa mun syke pysyny yhtään kurissa 🙈. Saa olla aika rautanainen et pystyy ne keskisykkeillä vetää. Mut hirveen hyvä treeni. Tonhan voi toteuttaa myös kotona. Vaihtaa boxihypyn vaikka jännehyppyyn ja wallballin ihan kyykkyyn. Kahvakuula ei paljon maksa kotiin hommaa 😊. Soudun voi korvata vaikka hölkkäämällä olkkaria ympäri.  Sit vaan hommiin.

Tänään lähden illalla salillleee tekee vähä jalkajumppaa.. hei se ois perjantai jonka synonyymi on mun päässä boooomshakalaka 💪

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista.