perjantai 20. tammikuuta 2017

Muutos lähtee itsestä

Nyt onkin sitten 20päivää siitä kun aloitin dietin. En voi uskoo että lopetin suklaat, herkut ja roskaruuan syömisen ku seinään ja tiedättekö mitä. Nyt alkaa jo ihan todenteolla helpottaa kaikki himot. Eilen olin jopa niin ihana vaimo että kävin hakemassa kaupasta maitoa ja kuulkaa lakupussin miehelleni. Hän on tässä väsyneenä ehkä ihan vähän alisuorittanut tehtäväänsä motivaattorina ja tiedättekö hän oli lakunsa nyt kuitenkin ansainnut. Plus oli jaksanut vinkua karkkia jo pari pv. Nyt tunsin että minähän oon niin vahva että mua ei moiset lakunsyömiset häiritse. Ei vaikka myös naistenpäivät on päällä. Ja niin kuulkaa olinkin 👍😊. Ei kyllä tehny ees mieli.

Ai vitsi kuin hienoo onkin olla oikeasti ylpeä itestään. Eikä se ylpeyden tunne lähde syömisen kontrollista vaikka toki on hienoa pystyä jälleen olemaan tiukkana vaan se ylpeys kun oon päättänyt ja oikeasti pysyn päätöksessä. Se on mun ylpeyden aihe. On ikävää kokea epäonnistuvansa kerta toisensa jälkeen. Siksi musta ajoituksen tällasia 'kuureja' varten on oltava suotuisa. Se jos elämä on yhtä kaaosta ja haluu kertaheitolla tehdä isoja ruokamuutoksia usein epäonnistuu sillä kyllä tää vaatii tietynlaista jaksamista ja aikaa. En tiiä mikä klikkas päässä mutta ajoitus osui mulla aika nappiin. Toki pojan hampaiden tulo vieden yöunet osui ikävästi mutta sitä ennen kun oli jo pari viikkoa harjoitellut oli tääkin univaje koetus näköjään voitettavissa.

Äitin pikku töyhtöhyyppä ❤

Ja hieman väsynyt äiskä

Pienessä univajeessa lähdin tekemään crossfitin wodia. Vuorossa oli kuulkaa mun heikkoutta takakyykkyä 4x8 sarjoissa. Enpä tiedä mikä taika eilisessä oli kaiken suhteen mutta tämä tyttö se kyykkäs ihkaekaa kertaa tangon kanssa perse maahan tyyppisiä kyykkyjä! Tää on ollu mun tavote jo vaikka kuinka kauan ja nyt se meni. Oon hinkannut ja hinkannut tekniikkaa pelkän kepin kanssa sillä jos tavote on saada oikeasti ass to grass on sinne myös mentävä. Tekniikka aina edellä joten eka rakennetaan pohjakunto ja sitten vasta painoa. Tälläkin kertaa pelkkä tanko mut se on mulle niin iso saavutus et olin ihan hämmentynyt eilen. Ja niin ilonen 💪.

Pieni treeninjälkeinen punaposkiselfie.
Toi meijän boxi on kyllä ihan huikee tunnelmalta. Kaikki on niin messissä jos joku onnistuu. Ihana ympäristö siis treenata 😊. 

Ihania onnistumisen hetkiä kaikille. 

6 kommenttia:

 1. Ihan huippua ja siulla on syytäkin olla ylpeä itsestäsi!! :) Miulla on myös tänään 19. päivä ilman herkkuja eikä ole tehnyt mieli kerrassaan mitään kiellettyä! Se on ihan mahtava fiilis, kun pysyy lujana ja omassa tavoitteessaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hienoo. Hyvä me! Yllättävän helppoa on kyllä nyt.. ei koko aikaa mutta pääosin on..

   Poista
 2. Toisille täydellinen stoppi herkuille sopii - kuten myös allekirjoittaneelle. Itse en ole vieläkään oppinut kohtuukäyttäjäksi, mutta onhan tässä loppuelämä aikaa opetella.

  Onnistumiset salin puolella tuovat ihan mielettömästi lisäenergiaa ja motivaatiota; siitä syystä olen kai itsekin viihtynyt viimeiset kaksi vuotta siellä niin hyvin. Tosin ass to grass ei onnistu eikä tule koskaa onnistumaankaan, koska anatomia ei anna periksi.

  Crossfit maailma on mulle vähän vieraampi, ymmärrän vielä lyhenteet wod ja amrap, mutta mitä tarkoittaa aiemmin käyttämäsi emom?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mä en kanssa osaa syödä vaan vähän... ehkä joskus 👍. Emom tarkottaa siis every minute on a minute. Eli joka liike tehdään minuutin sisään. Mitä nopeempi on niin sitä kauemmin siis palautumisaikaa. (Mulla ei ikinä kauheesti🙈😂).

   Toi ass to grass on muuten sellanen että mä en ole koskaan ikinä muulloin siinä onnistunu. Ottanu nilkoista polvista tai jostain muusta. Mut se kun tualla cf tehään tosi niinku nimenomaan kyykkysyvyyteen vaikuttavia liikkuvuusharjotteita niin on auttanu 👍😊. Mut se kyllä on todella liikkuvuudesta kiinni. Eikä se oo mikään mittari kuin syvälle pääsee. Kyykkäys ylipäänsä on kivaa 💪

   Poista
 3. Olen samaa mieltä tuosta ylpeyden aiheista. Se on ihan mahtava fiilis, kun toteutatkin sen lenkin, mikä ei kiinnosta tai syöt houkutuksista huolimatta suunnitelmien mukaan!

  Aloin itsekin kirjoittaa viime vuoden lopulla blogia, jossa seurataan muun muassa meikäläisen elämäntaparemppaa! Tervetuloa seuraamaan. :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista.