keskiviikko 11. tammikuuta 2017

Mittoja, pari salikuvaa ja mielen voimaa

Mieli on yksi vahvimmista eduista mikä mulla tällä hetkellä on matkassa. Jotenkin koen että kun luovuin negatiivisesta ajattelutavasta ruokaa kohden eli en ajattele luopuvani mistään juuri nyt, on mun tahdonvoima vähintään tuplaantunut. Oon myös tosi positiivinen tän suhteen enkä jää masistelemaan ainakaan vaakaa, sillä en käy sillä enää 😄. Tai no joo käyn mutta oon juonu vettä ja kahvia tai syönyt jotta en tosiaan jää tulokseen kiinni. Eli en tiedä edelleenkään realistista aamupainoa. Ehkä ma tai su saatan sen katsoa. Mitat kuitenkin katsoin tänään. 4kk väliä. Muutosta vois olla enemmänkin jos oisin ees vähän oikeasti jaksanut tälle omistautua. Lupaan että tulos on vähän eri sitten toukokuun lopussa 😉👍💪. Tyytyväinen olen.

Mitat syyskuu/tammikuu yht -40.5cm gone!!!


Tiiän että tällä hetkellä myös viikon sisään turvotusta on lähtenyt joten nesteet on liikenteessä ja miten tän nyt kauniisti sanois.. vessassa on joutunut käymään hieman useammin. Mut silleen hyvällä tavalla, koska se on vaan merkki että kuona-aineet ja kamat liikkuu niinkuin pitäiskin. Mähän en tosissaan ole millään vhh dieetillä vaan hiilareita menee oikein mukavasti ja oon iloinen että kroppa kestää.Joka aterialla vihanneksia! Hedelmä tai marjoja!

Eilen tein salilla käsiä ja selkää. Selän ensin ja sitten käsiä. Noiden jälkeen tein myös kevyttä aerobista 25min alle 150sykealueella ja ilokseni huomasin että syke pysyi jo kovemmassakin vauhdissa kurissa. Eli peruskunto on parantunut 👍.Juu meni taas pelleilyks 🙈😂
Olishan se kiva olla jo vähän hoikempi mutta sekin aika koittaa kun joku tulee vastaan ja toteaa mun hoikistuneen. Sen lupaan. Ja lupaan nautiskella myös tästä dieettimatkasta. Tää on oikeestaan aika kivaa 🤗.

Eteenpäin. Nyt mä lupaan tsempata ja motivoida teitä niin koviin suorituksiin et oksat pois! Tehään kaikki tää yhdessä niin on kivempaa.

2 kommenttia:

 1. Kivoja tuloksiahan oot saanu ja siitä on hyvä jatkaa! :) Hiljaa hyvä tulee, mutta ymmärrän, että tuloksia haluaa nähdä!

  Kirjoitinkin juuri oman dieetin tuloksista myös koontia, jos haluut käydä katsomassa; so-up.fi/emma-karoliina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä tästä lähtee hyvillä mielin eteenpäin ✌🤓. Uuu mää käynkii heti vaklaa!

   Poista

Kiitos kommentista.