maanantai 2. tammikuuta 2017

Miksi dieetille juuri nyt ja mikä on erilailla

Oon niin miljoona kertaa ennenkin aloittanut ja aikalailla samantien lopettanut dieetit. Enkä koskaan niinkään hirveän syvällisesti ajatellut että mikä meni vikaan. Oon vaan lopettanut. Kuten eilen sanoin aloitin jälleen kerran uudelleen. Nyt kuitenkin yksi asia on hyvin erilailla. Tiedän nimittäin miksi tulen nyt kestämään. Olen hyvin tietoinen että nyt ollaan dieetillä. En edes yritä ajatella että tällä mennään loppuelämä, koska en usko että edes haluaisin punnita ja mitata ja rajoittaa ruokiani sen kummemmin tulevaisuudessa.

Eilisen ruokapäiväkirja

En myöskään ole ajatellut jojolaihduttaa vaan tällä kertaa putoaa nyt sen mitä putoaa. Painotavoitteen puuttuminen on myös erittäin uusi asia. Vaakaakaan en käytä kuin silloin tällöin jotta näen että suunta on oikea. Tänä aikana kieltäydyn kahvipullista sun muista. En yritä miellyttää nyt kyllä näiden osalta ketään ja onneksi useimmat tajuaa kyllä. Eli aion puoli vuotta elää itsekkäästi. Käyn liikkumassa mahdollisimman paljon ja onnekseni mulla on mies joka on ihan 100% mun tukena ❤. Hän on iltaisin pojan kanssa ja minä tietty päivisin. Eli mulla on illat aikaa.


Vaa'attomuudella haluan myös poistaa oman ennakkokäsitykseni siitä että mun pitäisi olla tietynpainoinen. Ei. Haluan olla tietyn näköinen ja siihen ei vaaka liity mitenkään. Haluan myös olla hyvässä kunnossa ja siihenkään vaaka ei liity. Tuo kapistus myös stressaa mua niin paljon että parempi poistaa yksi häiriötekijä pois tieltä.

Yksi iso tekijä miksi juuri nyt on myöskin tuo pikkupoika tuolla. Hän nimittäin on alkanut vihdoin nukkumaan suht hyvin. Joten mulla on energiaa keskittyä muuhunkin kuin hereillä pysymiseen. Se on aika iso asia. Toinen aika iso tekijä on fyysinen olo. Migreeni paukkasi elämääni takaisin isolla kädellä tossa viime viikon aikana. Mulle sekä sokeri että siitä vierottuminen aiheuttaa aivan kamalan olon ja joulun jälkeen jouduin kaksi pahaa kohtausta sietämään. Kiitos ei. Pahoina hetkinä aion palauttaa migreeniolon mieleeni ja miettiä että hyvä ruoka tuo hyvän olon. Sokeri huonon.

On niin hyvä olo ja fiilis tästä päätöksestä että nyt vaan kovaa eteenpäin. Huonoja aikoija ja päiviä tulee, mutta niistä selvitään sisulla 👍
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista.