sunnuntai 29. tammikuuta 2017

Kuukauden edistys

Dieettiä takana aikalailla tasan kuukausi joten aika lyödä kuukauden edistymistuloksia tiskiin. Kuukaudessa ei voi ihmeitä odottaa mutta kyllä mä olen tyytyväinen siihen miten tää kuukausi on mennyt. Painon nyt aina soisi tippuvan vähintään -10kg mutta se onkin syy miksi en vaakaa enää tuijota. Liikaa paineita 😂😉.

Ruokailut on menneet TÄYSIN suunnitelman mukaan. Yksi cheatateria ja muuten kaikki vaa'an kautta pöytään ja masuun. Okei jotain gramman heittoja olen itselleni suonut ja se nyt on sanomattakin selvää että tollaset ei heilauta 👍. Puhtaasti ruokailu fiksuilla valinnoilla ja kalorimäärillä oli tän puolen vuoden tavoite ja hyvässä vauhdissa ollaan.Vähän ruokapäiväkirjoja 😊

Paino putosi kuukaudessa -5.1kg. Alussa lähti tosta puolet ja sitten verkkaammin. Oon tähän tyytyväinen. Se on keskimääräisesti vähän yli kilo viikkoon ja se on paljon. Viime viikon tulos oli -900g ja paino oli tänä aamuna 102.6kg. Raskauden vikasta punnituksesta juuri ennen h-hetkeä on pudonnut nyt - 22kg. Siitä voitte laskea paljonko synnärrillä painoin 🙈. Täytyy sanoa että päivääkään en (alun vierotusoireiden jälkeen) oo katunut että tälle dieetille ns vielä kerran jaksoin lähteä. Tää tuntuu niin paljon paremmalta nyt kun siihen on voimia ja tilaisuus. Älkää tekään odottako enää hetkeäkään. Oikeeta hetkeä ei oo koskaan vaan se on tehtävä NYT! 💪

Kuvista näkee että maha on ehdottomasti pienentynyt. Mulla on tosi hyvä fiilis jatkaa ja vielä noin 4-5kk jäljellä ja sitten uudelleen pohdin miten lähden etenemään. Koitan myös pään kanssa tehdä sen verran töitä että entiseen ei ole paluuta vaan on löydettävä kokonaan uusia tapoja 👍😊.

Mahaa en kyllä enempää saanu sisään vaikka yritin 😉🙈. Nyt vaan eteenpäin 👍💪

16 kommenttia:

 1. Aivan mahtavaa!! Tsemppiä jatkoon!

  Perässä tullaan ;)

  VastaaPoista
 2. Tsemppiä jatkoon! Hienoja muutoksia ja mahtavaa, että oot pysyny ruokavaliossa! :)) Miullakin oli 6 viikon Superdieetille kova tavoite minun kokoiselle ihmiselle, 4kg ja nyt neljän viikon jälkeen on lähtenyt 2,3, joten vielä olisi paljon tehtävää.. En ota kuitenkaan liikaa stressiä, onhan sitä elämää dieetin jälkeenkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin on. Ei kannata turhaa kortisolia kerätä kehoon. 2,3kg on oikeesti paljon!

   Poista
 3. Tosi hieno saavutus! Kuvista todellakin huomaa eron ja se kyllä palkitsee �� Tästä saa taas motivaatiota itsellekin!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei hienoo jos voin motivoida 😘. Ja kiitos, töitä tää toki vaatii mutta on kyllä arvosta 👍

   Poista
 4. Kuvien välillä on selkeä muutos, vautsi! Onnea sulle! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. 😘kiitos. Kyllä kova työ tekijänsä palkitsee 🤗

   Poista
 5. Piti vielä kysyä, että miten oot valmistanut ton jauhelihan(?) noissa ruokapäivyrikuvissa? Trakoitan että näyttää, niin kuin olisi joku "kastikkeentapainen" siinä pinnassa? Vaihtelua kun kaipaa itsekin välillä ruokiinsa, sillä kiinnostus :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis joo aina 400g kohden on 1/2 purkkia ihan tomaattimurskaa tai paseraattua tomaattia 👍🤗. Niil saa hyvää vaihtelua 😊

   Poista
 6. Vau! Hienoa :) Ryhtikin näyttää parantuneen. Mieki haluun tuollaisen itsekurin ja painon tiputuksen!
  -E-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos. Lähe pienistä askelista liikkeelle niin että ne pitää. Siitä sit vaan eteenpäin. Kyllä säkin pystyt jos mää oon tähän pystyny 👍😘

   Poista
 7. Hieno tulos! Oletko itse tehnyt itsellesi ruokavalion? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Juu mä itse suunnittelin ton tän hetkisen. Eli vastuunkanto on yksin mulla enkä oo ns tilivelvollinen kellekkään.

   Poista
 8. Hyvin menee :) Miten sille ekaviikon palkintopaidalle kävi. Oliks se hyvä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei oo tullu vielä... 🤔. Täytyy muuten alkaa varmaa kyselee perää..

   Poista

Kiitos kommentista.