keskiviikko 25. tammikuuta 2017

Helpompaa kuin oletin

Nyt on taas pari päivää menty tiukistellen ja muutin myös ihan hippasen mun ruokavaliota. Eli aamulta lähti ihan vähän kaurahiutaleita pois sekä samoin lounaalta ja päivälliseltä vain pikkusen nipsasin hiilareita. Mä jotenkin pelkäsin että toi cheat päivä repsauttais mut raiteilta mutta mitä vielä tää paluu niin sanotusti olikin tosi helppo 👍. Ei mielitekoja eikä muita joten sanoisin että toi yksi pieni herkkuhetki kolmen-neljän viikon välein vois toimia. Ainakin pään kannalta 😊. Keho sitä ei tarvi niinkään, mutta toisaalta pikkubuusti sillon tällön aineenvaihdunnalle ei pakosti tee pahaakaan.

Vitsit tää oli niiin hyvää!


Vähän vadelmia päälle

Myös nää oli niin positiivinen ylläri. Bodylabin tuotteet toimii!

Lounas olikin sit samaa stygee. Jauhista, riisiä ja kasviksia 👍
Tänään mulla onkin tuplatreenin päivä. Eka meen Sampon kanssa treenaa ja tän jälkeen illalla mulla alkaa ihan uus crossfit proggis jonka nyt voinkin paljastaa kun se on varmaa 👍😉. Eli Hämäläisen Laura alkaa valmentaa mua sitten ton puolen asioissa. Lähinnä mun heikkouksia eli liikkuvuus ja keskivartalon hermotus yms. En vielä ihan tiiä mitä lähetään eniten painottaa, kun ei olla vielä tän tiimoilta tavattu mutta eiköhän oppi tule menee perille. Sen verran tiukasta mimmistä on kyse.
Lauran blogin löytää täältä -> Blogiin.

Sampon kanssa jatketaan ihan samanlailla, nyt vaan halusin tiettyihin juttuihin lisää käsiä eikä lisäapu näissä jutuissa oo koskaan huonoksi.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista.