tiistai 31. tammikuuta 2017

Esikuvana oleminen

Mietin ja mietin kehtaako tännekkään kaikkea suoltaa mutta toisaalta.. mun blogi ja mun tekstit joten miksei. Mä teen tätä proggista vain itselleni ja itse tiiän mitä teen, milloin teen ja miksi teen. Siltikin haluan ehdottomasti toimia motivaation lähteenä muillekin ja varsinkin jos saan yhdenkin äiskän jolla on liikakiloja innostumaan itsensä huoltamisesta nimenomaan kuntoilusta niin mun mieli paranee entisestään.

En voi tehdä asioita niinkuin joku toinen enkä voi verrata itseäni muihin, mutta kyllä mäkin luen monia blogeja ja selaan instaa saadakseni lisäbuustia. Laitan omia edistyskuvia instaan (hannamv85) juurikin motivointi tarkoituksessa. Ehkä maailman siisteintä saada kuulla että joku on saanut lisää energiaa omaan tekemiseen mun teoista. Eniten mäkin saan motivaatioo ihmisistä ketkä kirjaa omaa matkaansa rehellisesti ja just edistyskuvat on ehkä sitä parasta antia. Varsinkin jos kuvat on fiksusti tuoreita. En ehkä tekis itelleni palvelusta jos laittaisin vuonna 2014 otetun kuvan tän päivän kuvan viereen 😂.

Eilen totesin jälleen että tää KAIKKI on oikeasti kovaa työtä ja kyllä saavutuksistaan oli ne kuin pieniä tai isoja tahansa saa olla ylpeä. Se kun miekkonen eilen söi lakuja (mikä fiksaatio sillon tullu lakuihin 😄😂🤔) ja minä istuin munakkaan kanssa vieressä ni kävi mielessä et ei kukaan sais tietää jos mä tosta napsasen, mut enkös mä sillon huijais oikeasti vaan itteeni? Haluun niin tsemppaa teit kaikkia ja toivon et jaksatte tätä blogia aina välillä muistaa sillä mä saan myös teijän kertomuksista ihan sikana tsemppiä.
Ehkä ns esikuvana oleminen ei oo se kauhein juttu, olkoonkin kyse niin höpsöstä asiasta kuin laihdutus 😘.

Ps. Postausehdotuksia saa laittaa. Saa ehdottaa lähes mitä vaan 👍

4 kommenttia:

 1. En oo äiti, mutta ihan hurjasti saan motivaatiota sun blogista! Jotenkin sulla on niin aito ja luonteva tapa kirjoittaa :-)

  Paljon tsemppiä sun projektiin! ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ❤💪. Kiitos, nää palautteet on vaan parasta!

   Poista
 2. En itsekään ole äiti ja tällä hetkellä rämmin sokerikoukussa, mutta esimerkkisi todella inspiroi. Tarvitsen sen oikean hetken ja sitten minäkin pystyn!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jes juuri näin 👍. Oikea hetki ja fiilis niin siitä se lähtee, mutta muista että ihmehetkeä ei kannata odotella ekat päivät on joka tapauksessa vaikeita meille sokeriaddikteille.

   Poista

Kiitos kommentista.