maanantai 9. tammikuuta 2017

Ensimmäisen vaikean illan ohitus

Eilen illalla oli kyllä sellainen karkkihimo ettei niinkun mitään rajaa. Mun pelastus oli ihan tasan tyhjät kaapit ja rakas mieheni joka ei vaimon vouhotuksiin lähtenyt mukaan vaan komensi kananmunia tekemään ja nukkumaan. Koitan vieläkin miettiä mistä noin äkkinäinen himo mutten ihan vielä ole keksinyt muuta syytä kuin tapa joka on pinttynyt... Ollaan useesti pidetty karkkipäivää jostain syystä sunnuntaisin kun muksu on mennyt nukkumaan.. ehkä johtuu siitä.

No nyt se himo on selätetty ja uusi viikko edessä. Ootan innolla taas ja mä niin kovasti luotan itseeni. Se on ehkä tärkeintä. Kaikki epäonnistuu joskus mutta ne jotka jaksaa yrittää uudelleen on niitä onnistujia loppupeleissä. Ei se kuin monta kertaa kaadut vaan se kuinka monta kertaa nouset ylös.


Oon ennenkin ollut piiitkiäkin aikoja herkkulakoissa ja tiedän kyllä että pystyn näihin. Enemmän koitan muuttaa jo nyt tulevaa käytöstä siihen pisteeseen että herkuttelu ei enää koskaan jäisi päälle vaan sovin sen kerran viikossa taktiikan. Se on mulle uskomattoman vaikeeta sillä kyllä mä olen niitä jotka voi joka päivä mättää, huonosta olosta viis.

Paljon on siis pään kanssa töitä tehtävä 😊.

2 kommenttia:

  1. Mulla oli eka sama ton karkkihimon kans, nyt tilalle on tullut ruokahimo. siis kokoajan tekee mieli syödä tai on nälkä. aloitin "dieetin" muutamia päiviä sitte, johtuuko kentis siitä ettei keho ole tottunut. Onks sulla ollu tällästä ongelmaa? :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aloinki oikee miettii ja joo.. päivisin jos on tylsää niin mulla iskee toi. En tiiä laukaseeko tylsyys sitä vai onko se sit koko ajan vähän niinku takaraivossa et vois syödä mut joo on mulla tota vähän. Iltasin on niin paljon puuhaa et ei oo (paitsi) lepopäivinä... ehkä nää tasaantuu just kun keho ja varsinkin mieli tottuu. 👍😏😊

      Poista

Kiitos kommentista.