Sivut

sunnuntai 8. tammikuuta 2017

1dieettiviikon tuloksia ja fiiliksiä.

Eka viikko dieettiä taputeltu ja homma toimii erittäin hyvin. Oon tosi hyvillä fiiliksillä ja vaikken painoa seuraa niin kuvissa musta näkee turvotuksen laskeneen. Mitään mullistuksia ei tietenkään viikossa tapahdu, paitsi olossa mutta eikös se hyvinvointi olekin se pääasia. Väitän silti että mahasta turvotus on pienentynyt.


Kävin eilen hieronnassa ja herramunjee.. oon luullu että alakroppa olis ollu jumissa mut juu ei.. sattu niin paljon pelkkä hipasukin että kehonhuolto singahti mulla just ykköseks listalla tärkeimpien asioiden joukkoon 🙈👍.

Crossfitissä vetäsin uudet enkat kolmosten nostoissa rinnallevedossa 😎😎. 42.5kg irtos maasta ja ottaen huomioon mun alun niin tulos on parantunut noin neljässä kuukaudessa 20kg. Et ihan tyytyväinen joo oon. Nyt ootan niiiin innolla mitä tää puhdas syöminen tuo mun tuloksiin!.

Viikon ruokia on voinut seurata aika tiiviisti sekä blogissa että instassa hannamv85 ja ollut tosi kiva noita safkiksia lähes joka päivä kyllä kertoakin 👍. Painon putoamisesta en tiedä. En käynyt aamulla, mutta sehän ei ollutkaan se pääpointti 🤗. Nyt vaan etiäpäin!


2 kommenttia:

  1. Turvotus tosiaankin kadonnut, hyvä sinä! :) miun dieetin eka viikko ei oo mennyt niin putkeen, kun ensin olin flunssassa ja kun vihdoin ajatteln huomenna mennä salille, nousi kuume viime yönä ja sain vatsaflunssan.. kyllä koetellaan! Sairaanhoitaja käski vieläpä syödä sipsejä lääkkeeksi :D vielä ei ole mennyt!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. 🤗👍. Oho no huh sulla on ollut kestämistä. Koitahan parantua kunnolla. Sipsejäkin paremmin saattais toimia hunaja suola vesi... keitettyyn veteen hunajaa ja suolaa. Kauheen makusta mutta korjaa menetettyjä suoloja. 👍.

      Poista

Kiitos kommentista.