torstai 1. joulukuuta 2016

Ruokamietteitä

Punnitusta ruuasta luopuminen on ollut mulle vain hieman haasteellista. Huomaan miettiväni välillä päivän mittaan ruokaa, mutta lähinnä se on tarkoittanut nälän lähestyvän ja ruoka-ajan myös. Oon kokemut vapautuneeni pienestä painotaakasta kun ruokavaa'asta luovuin.


Puuro on hyvää. Varsinkin stressitön puuro 😉

Juteltiin tästä myös Sampon kanssa viime viikolla ja nolostuksissani sanoin etten tosiaan halua punnita enää ruokia. Mun pieneksi yllätyksekseni Sampo olikin ihan samaa mieltä. Hänestä mun elämä varsinkaan ei voi eikä sen tarvitse pyöriä riisinjuvästen laskemisen ympärillä. En tiiä miks hämmästyin tästä linjasta koska oonhan mä hänet hyväksi ja fiksuksi valkuksi tiennyt 👍😆. Juteltiin että valmennuksen alussa on tärkeää noudattaa ohjeita jotta annoskoosta tulee joku selkeytyminen mutta muutaman vuoden jälkeen olisi oikeasti näin ei tavoitteellisena hieman huolestuttavaa jos sitä vaakaa vieläkin tarvis joka päiväiseen elämään. Elämä ei voi olla ikuista dieettaamista. Tai noh voihan se mutta mun elämä ei voi.

Mulla on niin hyvä olo ja uskon että kuhan noi patterit saan tuohon hlövaakaan niin sekin kiittää varmasti 👍😁. Sokeaa luottoa ehkä joo mutta miksipä sitä alkais negistelemään. Kävin salin vaa'alla ja jos siihen on uskominen niin pudotusta ois tiedossa. Maanantaina otan painon.

Liikunnasta on taas vaan hyviä kerrottavia. Tein sellasen hero wodiksi kutsutun treenin mihin kuului 5 kierrosta 12x maastaveto 9xrinnalleveto ja 6xylöstyöntö. Aikaa kului ekan kerran tähän 14.38min ja eilen meni 10.30min joten 4minaa parantunu 4kuukaudessa aika. Oon aika hemmetin tyytyväinen!. Tänään Sampo treenejä ja illalla crossfittiä!

8 kommenttia:

 1. Utelias kyselee että mitä tuossa sinisen lautasen nakkijutussa on? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siinä oli nakkeja, perunamuusia ja mexico mifua 😊. Vähän juustoraastetta. Tosi hyvää 👍

   Poista
  2. Näyttää tosi herkulliselta, nam :) Täytyykin kokeilla...

   Poista
 2. Moi! Saitko vaakaan patterit? Ois kiva kuulla miten on vaikuttanut sun uus systeemi painoon😊👍

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noen... ikinä muista niitä ostaa samalla kun kaupassa oon 😂. Mut jos yhtään salin vaakaan on luottaminen niin alaspäin oltiin menossa ennen flunssaa 😊

   Poista
 3. Tuo onkin hyvä kun vaakasta loppuu patterit niin ei vaaka addiktoitunut pysty hyppiä siinä joka aamu😜

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahha niinpä 🙈😂. Pieni paniikki tässä kyllä kohta on...

   Poista

Kiitos kommentista.